Nicolette Kluijver deelt geheimpje bij opnames Expeditie Robinson

Dus zó komt de presentatrice droog aan op een rots in het water.

De opnames van een nieuw seizoen Expeditie Robinson zijn in volle gang! Nicolette Kluijver neemt ons op Instagram alvast een beetje mee en geeft af en toe een exclusief kijkje behind the scenes. Zo laat de presentatrice zien hoe ze droog aankomt als ze moet presenteren op een rots in het water.

Presentatie

Welke BN’ers dit seizoen meedoen aan Expeditie Robinson? Dat blijft voorlopig nog even speculeren. Wat we al wél weten, is wie het survivalprogramma gaan presenteren. Vorig jaar was de presentatie nog in handen van Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder. Het komende seizoen is Rick echter niet meer te zien, en neemt Art Rooijakkers het stokje over. De kersverse presentator heeft er ontzettend veel zin in en noemde z’n nieuwe klus tegenover RTL Boulevard ‘eervol’.

Door het water

De opnames voor een nieuw seizoen zijn op dit moment in volle gang, en op Instagram deelt Nicolette een leuke video waarin we een kijkje achter de schermen krijgen. We zien haar in Expeditie Robinson natuurlijk regelmatig op een rots of vlot in het water staan te presenteren. Maarre, heb je er eigenlijk weleens over nagedacht hoe ze daar komt? We verklappen alvast: het is niet met een bootje.

“Hoe ik altijd weer droog op mijn werk arriveer? 🏝 Presentatie op een rots…. Geen probleem 💪🏼”, schrijft de presentatrice bij de video. Daarin zien we hoe iemand van de productie haar door het water tilt – en dat is niet omdat ze zelf niet nat wil worden. “Moet nog werken en heb een zender om, anders had ik zelf gelopen hoor! 🤨” benadrukt Nicolette bij het filmpje.

Reacties

Veel mensen vinden het leuk om zo’n kijkje behind the scenes te krijgen, zo blijkt in de comments. “Nu snap ik waarom er altijd slanke dames op tv zijn. Als ik zo meegenomen moest worden kwam dat niet goed voor die meneer 🤣🤣🤣🤣🤣”, grapt een volger. Een ander ziet deze ‘baan’ ook helemaal zitten. “RTL zou eens moeten weten dat ik dit vrijwillig had gedaan. 😂”

Maar er zijn ook vragen. “Waarom niet zonder schoenen door water dan afdrogen en aankleden?” vraagt iemand zicht af. Daar heeft Nicolette een helder antwoord op: “Heb zenders om voor geluid.” En ook de zee-egels in het water zijn gevaarlijk als je er zonder schoenen doorheen loopt. Tot slot vraagt iemand: “Doen ze dit ook met Art? 😂” En daarop is het antwoord van de presentatrice: “Yep 😂”. Kunnen we dat zie op een volgend filmpje, Nicolette?

Bron: Instagram @nicolettekluijver_ | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws