Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Cuteness overload: Miljuschka Witzenhausen verwelkomt puppy

'Beste Moederdag cadeau ooit'

Het was gisteren een bijzondere Moederdag voor Miljuschka Witzenhausen. De presentatrice heeft namelijk een ontzettend schattige puppy verwelkomd in het gezin. Op Instagram deelt ze leuke beelden van de viervoeter én verklapt ze wat de naam is geworden.

Beste cadeau

Een paar weken geleden deelde Miljuschka op Instagram al dat zij en vriendlief Tycho Veldhoen een puppy aan het gezin hadden toegevoegd. Gisteren was de grote dag eindelijk daar en mochten ze het beestje ophalen. Op Instagram spreekt de presentatrice dan ook van het "beste Moederdag cadeau ooit". Daarbij deelt ze een te lieve foto van zichzelf met het beestje. "Onze nieuwe pup is thuis ❤️", luidt de caption. Ook deelt ze een aantal leuke beelden van het zwarte hondje (met schattig rood sjaaltje) in zijn nieuwe huis.

Naam bedenken

Het bedenken van de naam voor de puppy was echter 'nog niet zo makkelijk', volgens Miljuschka. De presentatrice vertelt dat ze van haar volgers een aantal leuke suggesties heeft gekregen en deelt de leukste drie. ". Dan heb ik namelijk FeBo thuis", grapt Miljuschka. In huize Witzenhausen loopt namelijk al een hond rond die de naam Bo draagt. Ook "Billy (voor een jongen) of Babs (voor een meisje)", kwamen voorbij. "Combineert leuk met Bo", legt ze uit. En ook culinaire namen, zoals Truffel, zijn de revue gepasseerd. "Maar het is, na veel discussies thuis, Mexxie geworden 🎉", onthult ze. Wat een leuke naam!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Slapeloze nachten

Dat de komst van een puppy niet alleen maar schattige Instagramfoto's oplevert, daar is Miljuschka inmiddels ook achter. "Ze is afgelopen nacht maar 3 x wakker geworden en we hebben pas 12 keer plas en poep op mogen ruimen😂", grapt ze. Maar aan de beelden te zien is dat het allemaal waard!

Bron: Instagram @miljuschka | Beeld: NL Beeld