Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes! Nieuw seizoen Ex on the Beach: Double Dutch start vandaag

Drama in 3, 2, 1...

The wait is finally over! Vanaf vandaag kunnen we genieten van een gloednieuw seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Het is alweer het negende seizoen van ons favo realityprogramma, en het belooft ook dit keer weer bol te staan van lust, jaloezie, drama en crazy exen. Can't wait! 

Nieuw seizoen

We hebben er even op moeten wachten, maar vanaf vandaag kunnen we weer smullen van EOTBDD. MTV zei eerder al dat het een veelbelovend seizoen wordt. “Dit gloednieuwe negende seizoen kan je niet missen, want er is meer DRAMA, meer JALOEZIE en EXtra power dan ooit tevoren”, verklapten ze. “De tablet of terror is genadeloos en zal in dit roze seizoen alle zeven zondes opwekken.” Oeh!

Drama is coming

We hebben inmiddels kennis kunnen maken met de originals die dit seizoen in Ex on the Beach te zien zullen zijn, en onlangs deelde MTV ook al een voorproefje van het nieuwe seizoen. “Zwemkleding, check! Cocktails, check! Drama, dubbel check! 😈 Maak je klaar voor een rollercoaster aan emoties 🎢”, luidde de caption bij de video op hun Instagram. En dat is ook precies wat we daarin te zien kregen! “Drama is coming” en “Hey f*ckboy, hou je het nu wel langer vol dan twee minuten?” horen we de kandidaten zeggen in de eerste beelden. Omg!

Grazia was eerder deze week aanwezig op de persdag van EOTBDD en mocht alvast de eerste aflevering bekijken. Enne, we kunnen bevestigen dat er geen woord gelogen is aan alle beloftes! Het wordt weer een seizoen die je zeker niet wilt missen.

Onverwachte wendingen

In Ex on the Beach: Double Dutch gaan acht sexy singles uit Nederland en België naar het zonovergoten Gran Canaria, waar ze in de villa van alle luxe, zon en lust kunnen genieten voor 24 uur. Daarna slaat de tablet of terror toe, wat zal zorgen voor onverwachte wendingen, verrassingen en een leger aan exen om de singles hun vakantie tot een hel te maken.

Het negende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is wekelijks vanaf zondag 14 mei om 22.00 uur te zien bij MTV en vanaf dinsdag 16 mei bij Videoland.  

Bron: Grazia archief | Beeld: MTV