Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vanaf déze datum is de thriller Bird Box Barcelona te zien op Netflix

Het spannende vervolg op de film Bird Box.

Ben jij dol op thrillers? Dan ken je Bird Box misschien wel. Deze onheilspellende film was in 2018 een grote hit op Netflix. Goed nieuws voor fans van de film, want binnenkort komt er een vervolg uit genaamd Bird Box Barcelona. Enne, ook deze film belooft mega spannend te worden!

Bird Box

Vijf jaar geleden was het Sandra Bullock die de hoofdrol in Bird Box vertolkte, een film die destijds iedereen in z'n greep hield. Mocht je de film nog niet kennen, hierbij een kleine recap. Malorie (het personage van Sandra, red.) moet in een post-apocalyptische wereld met haar kinderen een gevaarlijke tocht maken om de enige plek te vinden waar ze beschermd zijn. Onderweg komen ze door de bossen en langs een rivier, terwijl ze hun ogen met een blinddoek bedekken voor het kwaad dat hen achtervolgt. Scary! 

Spannend vervolg

Nu presenteren de makers van het wereldwijde fenomeen de film Bird Box Barcelona, die binnenkort te zien zal zijn op Netflix. Een uitbreiding van de post-apocalyptische thriller uit 2018. Zoals de naam al doet vermoeden, zal de tweede film zich afspelen in Barcelona. Sandra zal in dit vervolg echter niet meer te zien zijn, maar de film wordt minstens net zo spannend.

Hieronder kun je alvast de eerste beelden bekijken.

https://youtu.be/xehk25q-Bb4

Duistere dreiging

"Nadat een mysterieuze kracht de wereldbevolking heeft uitgedund, moet Sebastian in de verlaten straten van Barcelona zien te overleven", klinkt de beschrijving van Netflix. "Terwijl hij bondjes vormt met andere overlevenden en zij de stad proberen te ontvluchten, groeit er een nog duistere dreiging." We moeten nog héél even geduld hebben, want Bird Box Barcelona is vanaf 14 juli 2023 wereldwijd te zien op Netflix. Can't wait! 

Bron: Netflix, RTL Boulevard | Beeld: Netflix