Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Awh! MAFS-Milly maakt geslacht eerste kindje bekend

'We kijken er enorm naar uit om onze mini te ontmoeten'

Dat Milly Scheel op een 'babywolk' zit, maakte ze afgelopen april bekend. De Married at First Sight-deelneemster maakte toen namelijk bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. En vandaag maakte ze dan ook ein-de-lijk het geslacht bekend.

Married at First Sight

Mocht je nog helemaal in de verhaallijnen van Nicole en Martijn van het afgelopen seizoen zitten en heb je géén idee wie Milly is: even een kleine recap. Milly deed in 2018 mee aan Married at First Sight, en trouwde daarin met Joost. Tijdens het programma leek het goed te gaan tussen de twee, maar na afloop besloot Joost toch de stekker eruit te trekken. Milly deed toen een tweede poging in MAFS: Second Chance, maar vond ook daar niet de liefde.

Nieuwe lover én zwanger

In augustus vorig jaar maakte Milly bekend dat ze eindelijk de liefde van haar leven tegen het lijf was gelopen (drie keer is scheepsrecht!). En nu, nog geen jaar later, blijkt de MAFS-deelnemer dus zwanger te zijn. “Baby Bos on the way ❤️”, schrijft ze op Instagram bij een foto waarop zij en haar lover de foto van de eerste echo vasthouden. “Ons grootste avontuur begint in Oktober 2023”, voegt ze eraan toe.

Babynieuws! Deze MAFS-deelneemster is in verwachting van een kindje

Geslacht

Op haar Instagram-account laat de mommy to be nu ook eindelijk weten welk geslacht haar kleine spruit heeft. Met een prachtige foto en een gender reveal video, laten Milly en haar vriend haar volgers weten dat ze in verwachting is van een jongetje. "It's a boy! We kijken er enorm naar uit om onze mini te ontmoeten 👶", luidt het onder het Instagram-bericht.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Milly Scheel (@millymip)

Reacties

Ook de reacties stromen inmiddels vol met felicitaties van haar volgers. "Superleuk. Gefeliciteerd 😍", schrijft een volger. "Van harte gefeliciteerd Milly. Ik ben blij voor je. 🎉", reageert iemand anders. Anderen reageren met: "Zoooo leuk! Gefeliciteerd!" en "Gefeliciteerd met de zwangerschap 💙💙💙."

Bron: Love Reality, RTL Boulevard, Instagram @millymip | Beeld: Married at First Sight, Instagram @millymip