Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Robin Martens deelt prachtige foto van dochtertje Makéna

'Lijkt ze meer op papa of mama?'

premiere Forever Young

Jezelf of je partner terugzien in je kind? Dat vinden vele ouders maar al te leuk. Het lijkt erop dat de dochter van Robin Martens en lover Benjamin een echte mix is van haar ouders. Zo vraagt Robin haar followers op Instagram of Makéna meer op haar of Benjamin lijkt, maar de meningen daarover zijn verdeeld.

Mama of papa

"Lijkt Makéna nu meer op papa of op mama?", een vraag die Robin haar volgers onlangs op Instagram stelde. Daarbij deelde de actrice een prachtige foto van haar dochter, gevolgd door een jeugdfoto van Benjamin en van haar.

Robins volgers vinden het echter lastig om te zeggen op wie het meisje meer lijkt. "Mooie mix van jullie allebei", "Ze is echt 50/50 hoor" en "Jouw ogen en papa's neusje", klinkt het dan ook in de reacties. Awh!

Verwachting

Robin, Benjamin en Makéna vormen nu nog een gezinnetje van drie, maar binnenkort zijn ze met z'n vieren. Zo is Robin in verwachting van een zoontje en krijgt Makéna dus een broertje.

Eind maart vertelde Robin nog op Instagram dat haar tweede zwangerschap heel anders is dan haar eerste. “Misselijkheid, heel moe en hoofdpijn…”, deelde ze destijds. “Ik zit nu in het tweede trimester. De kwaaltjes zijn minder, maar nog niet weg. Bij Makéna in het tweede trimester had ik dat niet. Elke zwangerschap is echt anders.”

Beeld: BrunoPress/ArjoFrank Fotografie