TikTok-hack laat zien hoe jij een long sleeve op drie manieren kunt dragen

Zo verdubbel jij gemakkelijk je garderobe!

TikTok is allang niet meer een muziekplatform voor dans- en playback video’s. Nee, de app staat vol met handige beauty- en fashionhacks waarvan er iedere week wel weer eentje viraal gaat. Nu gaat er een fashion-hack rond die laat zien dat jij alle long sleeves in je kast op drie manieren kunt dragen!

Drie manieren

Nu de zomer er weer aan komt is de kans groot dat jij niet snel meer een shirt met lange mouwen uit de kast pakt. Eigenlijk zonde, want als het aan TikTok ligt draag jij ook je long sleeve gewoon nog met mooi weer. Je kunt de tops namelijk op verschillende manieren stijlen. De ‘normale’ manier is natuurlijk gewoon over je hoofd en je armen door de mouwen, maar voor de andere twee manieren hangt het af van hoe je de top knoopt.

Zo doe je het

Ook TikTok hebben al duizenden mensen deze manieren uitgeprobeerd en met succes! Je kunt de top bijvoorbeeld one shoulder maken of als halter top. Zo ga je te werk:

@0emmamacPLS someone tell ne how to tye it I have no clue♬ love on the brain – amèlie

Haltertop: Knoop de onderkant van het shirt aan elkaar vast in je nek. Hierdoor heb je de mouwen als het goed is aan de onderkant hangen. Deze knoopt je achter op je rug vast. Et voilà, je hebt een haltertop met open rug!

One shoulder top: Deze is ietwat ingewikkelder. Vouw als eerste de neklijn van de top naar binnen. Gooi dan een mouw over je schouder en de andere langs je taille. Knoop de mouwen vervolgens achter je rug langs vast. Pak dan de onderkant en het buitenste pint van het shirt en knoop deze vast aan je langste mouw. Trek strak en knoop de mouwen samen. Het vergt een beetje oefening, maar oefening baart kunst!

Bron: Beautify | Beeld: TikTok, BrunoPress

Laatste nieuws