Oval lining: dé TikTok hack voor vollere lippen

Doei fillers, hallo oval lining!

Volle, dikke lippen, wie wil dat nou niet? En het geheim hiervoor is helaas niet heel erg moeilijk: je hebt ze, of je hebt ze niet. Natuurlijk kun je er dan voor kiezen om voor lipfillers te gaan, maar we snappen dat niet iedereen deze stap wil of durft te zetten. Daarom is er nu een trend die viraal gaat op TikTok om tóch te zorgen dat je lippen een boost krijgen en wij laten het je zien.

TikTok-trend

De nieuwste TikTok-trend wat betreft je lippen, is dé manier om zonder enige ingreep die gewilde ronde vorm in je lip te krijgen. Want zeg nou zelf: we hebben allemaal weleens een virale lip-hack uitgeprobeerd om onze lippen voller te laten lijken. Denk bijvoorbeeld maar aan de Kylie Jenner lip-challenge, of de challenge waar je met een rode peper je lippen insmeert, zodat ze uiteindelijk opzwellen. Niet meer doen!

De oval lining TikTok-hack is jouw reddingsmiddel in je zoektocht naar het krijgen van vollere lippen. Enne, het is ook nog eens supersimpel. Het enige wat je ervoor nodig hebt is een lipliner. That’s it!

@helinndoski Fuller Lips Hack using! Stop OVER-lining and start OVAL-lining! Using the @makeuprevolution IRL Lip Creme & Definer #IRLLip #makeuprevolution ♬ original sound – Helin Doski

Oval lining

Eigenlijk is de techniek heel erg simpel. Je overlined je lippen in de vorm van een ovaal, waardoor je dus die prachtige, volle lippen krijgt. Je begint bij je cupidsbow, trekt een streep door tot aan je onderlip, vult deze cirkel met je lipliner, en vult de rest van je lippen met een iets lichtere lippenstift in. Maar let op: bij deze techniek moet je de zijkant van je lippen niet overlinen. Als finishing touch doe je er nog lipgloss overheen en tada! Daar zijn je prachtige, volle en dikke lippen.

Bron: Fem-Fem | Beeld: Gossip Girl, TikTok

Laatste nieuws