Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Louisa Janssen en Michella Kox zijn binnenkort in dít programma te zien

Hoe leuk!

Echte Meisjes in de Jungle 2023

Louisa Janssen en Michella Kox waren in het laatste seizoen van Echte Meisjes in de Jungle twee handen op één buik. Dat de twee voor hilarische televisie zorgen is toen wel duidelijk geworden. Enne, binnenkort kunnen we weer genieten van de twee samen, want ze doen namelijk mee aan De Kluis van StukTV.

De Kluis

Hoewel Echte Meisjes in de Jungle alweer een tijdje voorbij is, zijn Michella en Louisa elkaar nog lang niet zat – en hun fans ook niet. Onlangs werd duidelijk dat de twee binnenkort een eigen Videoland-programma krijgen, maar dat is niet het enige programma waar we ze binnenkort in gaan zien. De twee doen namelijk mee aan het spannende programma De Kluis van StukTV.

In dit programma van StukTV vormen bekende Nederlanders een team van overvallers om een kluis en inhoud te kraken. Team Stuk is de bewaking en probeert ze te stoppen. Inmiddels zijn er al vier seizoenen gemaakt en hebben we al heel wat bekende 'overvallers' gezien die team Stuk te slim af waren. Zal het Louisa en Michella lukken om de kluis te kraken?

Eigen programma

Naast deze aflevering van De Kluis, wachten we ook met smart op het nieuwe programma van Michella en Louisa. In het programma Michella en Louisa Werken Mee, waarvan de opnames binnenkort beginnen, gaan de realitysterren aan de slag in de meest uiteenlopende beroepen waarbij het vinden van geschikt personeel een grote uitdaging is.

“Wij krijgen een eigen programma bij Videoland”, zei Michella vorige maand enthousiast in de aankondiging op Instagram. “Eindelijk. Werd tijd”, vulde Louisa aan. Wat ze precies gaan doen? “Wij willen mensen met personeelstekorten te hulp schieten”, legde Louisa uit. En daarom gaan de twee de handen uit de mouwen steken in verschillende beroepen. Leuk!

Bron & Beeld: Instagram, NL Beeld

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20230106 - 'Echte Meisjes In De Jungle' viewing party! Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Michella Kox en Louisa Janssen