Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zwangere Lindsay Lohan deelt kiekje van beginnende babybuik

Wauw!

Vorige maand deelde Lindsay Lohan het heugelijke nieuws dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Op Instagram deelt de actrice nu voor het eerst een foto waarop haar beginnende babybuikje te zien is.

Zwanger

Lindsay Lohan is zwanger! Samen met hubby Bader Shammas verwacht ze haar eerste kindje. Dat kondigde de Mean Girls-actrice vorige maand aan op Instagram. “We are blessed and excited! 🙏🤍👶🍼”, schreef ze bij een foto van een rompertje met de tekst ‘coming soon‘ erop.

Beginnende babybuik

Tot nu toe hebben we weinig van de zwangere Lindsay gezien, maar daar komt nu verandering in. De actrice is namelijk op vakantie in New York met haar zus Aliana. De twee verblijven in een prachtig hotel, waar Lindsay de kans greep om een leuke spiegelselfie te maken. Enne, daarop is al een kleine babybuik te zien. Prachtig!

Beeld: Instagram @lindsaylohan

Nieuwe levensfase

Lindsay en haar man Bader leerden elkaar vlak voor de coronatijd kennen. In 2021 vertelde de actrice dat Bader op één knie was gegaan en ze verloofd waren. Vorig jaar stapten de twee in het huwelijksbootje en nu is er een kleintje op komst. Enne, daar kijkt het stel enorm naar uit. “We verheugen ons op de komst van ons nieuwe gezinslid en we kijken uit naar deze nieuwe levensfase”, zei Lindsay tegen TMZ.

Op het witte doek

Lindsay kennen we natuurlijk van films als Mean Girls en The Parent Trap, die inmiddels al een paar jaar geleden zijn uitgekomen. Sindsdien hoorden we maar weinig van de actrice, tot afgelopen december, want toen keerde Lindsay terug op het witte doek in de kerstfilm Falling for Christmas. Waarom ze weer begon met acteren? “Ik miste het om op een filmset rond te lopen”, zei Lindsay destijds. “En ik miste het echt om personages tot leven te wekken. Dit was gewoon het perfecte script, vol liefde en familie en romantiek en vreugde in één.”

Bron: Instagram @lindsaylohan, HLN, Grazia archief | Beeld: NL Beeld