Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no! Temptations Jari en Nena zijn uit elkaar

Too bad!

Premiere Documentaireserie Andre Hazes

Jari en Nena leerden elkaar kennen in het vorige seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Ze deden beiden mee als single, maar voor hun begon het avontuur na de opnames pas echt. Zo kondigden de twee al snel na de laatste afleveringen aan een stelletje te zijn, maar helaas is daar nu een einde aangekomen.

Relatie

“Lieve allemaal, na een lange tijd in een ‘geheime’ relatie mogen we het nu eindelijk naar buiten brengen, een week na de opnames van Temptation leerde ik jou kennen. Was het liefde op het eerste gezicht? Ja, dat was het zeker”, deelde Jari vorig jaar juli bij een reeks prachtige vakantiefoto’s van hem en Nena. “Via deze weg willen wij jullie op de hoogte stellen dat wij een relatie hebben", klonk het destijds.

De tortelduifjes leerden elkaar rond kerst 2021, een week na de laatste opnames van Temptation Island, kennen tijdens een bootfeest. Aan RTL Boulevard vertelt Jari destijds dat hij meteen onder de indruk was. “Nena kwam aanlopen en ik had meteen zoiets van: poeh, dat is wel een mooie verschijning.” Ook vanuit de curly beauty was het meteen raak. Vanaf die avond zijn ze namelijk ‘elk weekend samen geweest’, laat ze weten. Vervolgens hebben ze nog tien of twaalf dagen samen in quarantaine doorgebracht, wat hun band alleen maar heeft versterkt.

Uit elkaar

En hoewel het lange tijd goed leek te gaan tussen de twee Temptation-sterren, hebben ze onlangs toch besloten om uit elkaar te gaan. De twee vertellen het nieuws in hun Instagram Stories. "Lieve allemaal, via deze weg willen we jullie laten weten dat wij al een tijdje uit elkaar zijn", begint Nena het bericht.

Beeld: @reality_fbi

"Jari en ik hebben besloten dat het beter is om afstand van elkaar te nemen, omdat we op dit moment een andere visie hebben. We gunnen elkaar het beste en blijven vrienden", zo luidt het bericht.

Bron: @reality_fbi | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • AMSTERDAM, 19-10-2022, Tuschinski Premiere van de vijfdelige documentaireserie сndré Hazes' te zien bij Videoland. FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Jari Hellegers en Nena Maria Vlaar