Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Handig voor Koningsdag: HEMA verkoopt een draagbare wijnkoeler voor 3 liter wijn

Altijd aan een koel wijntje kunnen nippen? Yes, please.

Een gezellige picknick in het park of lekker wijnen op het strand met je besties: het is niet compleet zonder een ijskoud wijntje. Helaas lijkt het soms onmogelijk om de fles wijn koel te houden. Gelukkig heeft HEMA daar de perfecte oplossing voor bedacht: een draagbare wijnkoeler mét tapkraan.

Lekker koel wijntje

Voortaan kun jij overal en op elk moment van de dag aan een glas met koude wijn nippen. Bij HEMA scoor je namelijk een draagbare wijnkoeler, die je overal mee naartoe kunt nemen. Je hoeft niet bang te zijn dat je in no-time zonder gekoelde wijn zit, want in deze bad boy past maar liefst drie liter (!) van je favoriete alcoholische drankje. En dat lijkt ons de perfecte hoeveelheid voor een gezellige Koningsdag voor jou en je bff's.

Op de website van HEMA valt te lezen dat de rugzak de drie liter bag-in-box-wijnen heerlijk koel houdt. Aan de zijkant open je makkelijk de rits om het tapkraantje te onthullen. Hierdoor heb je geen gezeur meer met draaidoppen of kurken. Wijnen maar!

Lief voor de portemonnee

De draagbare wijnkoeler heeft een handig formaat waardoor je hem overal mee naartoe kunt nemen. Van het park, naar de barbecue of een festival (al wordt het misschien lastig om zo'n tas mee naar binnen te smokkelen): de wijnkoeler is het perfecte product voor de zomer.

Zie jij jezelf wel zitten met de draagbare wijnkoeler? De wijnkoeler komt in verschillende kekke kleurtjes en is ook nog eens lief voor de portemonnee. Voor €15 heb je namelijk al zo’n handige tas! Je koopt de tassen in de webshop en de winkels van HEMA.

Beeld: HEMA

Een ijskoud wijntje mag wat ons betreft niet ontbreken tijdens de Koningsdag, en daar denken uiteraard meer mensen over. De wijnkoeler van HEMA was vorig jaar al een grote hit, dus we raden je aan om er snel bij te zijn. Vis je naast het net? Zoek dan tijdens Koningsdag gewoon iemand met zo'n rugtas en neem je eigen glas mee. Thank us later. 

Bron: Kookfans | Beeld: Netflix (Emily in Paris)