Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Leuk nieuws voor Janice Blok: 'I can't wait!'

Janice heeft een nieuwe presentatieklus gekregen!

Nederlandse premiere Mafia Mamma

We wachten met smart op het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Vanaf 14 mei kunnen we weer wekelijks genieten van een dosis drama, lust, liefde en wie weet wat nog meer. Enne, als er iemand weet hoe om te gaan met realityprogramma's, is het Janice Blok wel! De influencer heeft er een leuke nieuwe job bij, want ze gaat Back on the Beach presenteren.

Nieuw seizoen

Maak je klaar voor een flinke portie drama, lust en jaloezie, want er staat weer een gloednieuw seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch op het punt van beginnen! De tablet of terror is genadeloos en zal in dit roze seizoen alle zeven zondes opwekken. Oh oh...

Napraten

Na iedere aflevering valt er hoogstwaarschijnlijk genoeg na te bespreken en daarom heeft MTV de aftertalk Back on the Beach in het leven geroepen. Hierin bespreken oud-deelnemers en andere realitysterren de aflevering na en vertellen ze meer over hun eigen avonturen. Wie het programma mag presenteren? Niemand minder dan Janice Blok krijgt hiervoor de eer.

Voorproefje

"Ik presenteer op MTV het programma Back On The Beach! En de verhalen zijn weer juicy 😏 Vanaf 14 mei is het nieuwe seizoen van EOTB Double Dutch elke zondag te zien om 22:00 bij @mtvnl 🔥🎉 I CAN’T WAAAAIT 🍿", schrijft Janice in de caption bij een voorproefje van het praatprogramma. Hoe leuk!

Het negende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is wekelijks vanaf zondag 14 mei om 22.00 uur te zien bij MTV en vanaf dinsdag 16 mei bij Videoland.  

Bron: Love & Reality | Beeld: Instagram, MTV

Showbizz
  • 17-04-2023, Pathe ArenA, Amsteram, NLD. De Nederlandse premiere van Mafia Mamma. Op de foto: Janice Blok. Foto: BrunoPress/David Heukers