Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jutta Leerdam over relatie met Jake Paul: 'Hij is superlief voor mij'

Jutta vertelt voor het eerst over haar nieuwe lover.

Koning opent Koningsspelen in Deventer

Jutta Leerdam is weer terug in Nederland om zich voor te bereiden op het schaatsen en moet daarom lover Jake Paul missen. De twee hebben een gezellige tijd achter de rug in Amerika en Jutta vertelt nu voor het eerst op camera over haar nieuwe vriend.

Instagram official

De afgelopen weken draaide de geruchtenmolen rondom Jutta Leerdam en YouTuber Jake Paul overuren. De twee werden meerdere keren samen gespot, maar een bevestiging van hun relatie bleef uit. Tot begin deze maand, toen ze op Instagram samen een foto posten. Jutta deelde een paar romantische kiekjes van haar en Jake. "That's it", schreef ze in de caption.

Heel blij

Helaas voor Jake moest Jutta terug naar Nederland om weer te gaan trainen, en dus moeten ze elkaar een tijdje missen. De beauty werd voor de camera aan de tand gevoeld door RTL over haar relatie met Jake, maar echt veel wilde ze er niet over kwijt. "Ik ben vooral heel erg gefocust op het seizoen en ik ben heel veel aan het trainen, dus dat is waar ik op dit moment heel druk mee ben", zegt ze.

Toch licht ze nog een klein tipje van de sluier op. "Ik straal zeker, maar wil er niet te veel over zeggen. Het gaat heel goed", verklapt ze. "Ik ben heel gelukkig en ik ben heel blij. Hij is superlief voor mij."

Jake

Jake deed eerder al een boekje open over zijn relatie met Jutta. “Het is zo verfrissend. Ze is een wereldkampioen en ik ben zo onder de indruk van haar werkethiek. Ze is echt een engel, ze heeft zo’n puur hart, is genereus en heeft mij echt geholpen toen ik door een donkere periode ging”, aldus Jake. Wat lief!

Bron: RTL | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • DEVENTER, 21-04-2023, De Scheg Koning Willem Alexander geeft het startsein voor de landelijke opening van de Koningsspelen in sportcentrum De Scheg in Deventer. Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Jutta Leerdam King Willem Alexander gives the go-ahead for the national opening of the King's Games in sports center De Scheg in Deventer.