Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit droegen de celebs op de red carpet van het NYC-event van H&M

Menig celeb werd gespot in een prachtige outfit van H&M x Mugler.

Mugler H&M Global Launch

Afgelopen woensdag vierden H&M en Mugler de aanstaande lancering van hun langverwachte collectie met een fashionable evenement in het Park Avenue Armory in Manhattan, NYC. Bij het evenement waren talloze celebs aanwezig. Wij geven je een kleine sneak peek van alle spectaculaire outfits en het evenement.

Celebs

Het evenement was een mix tussen muziek, performance en mode. Een uitgelezen kans dus voor menig celeb om piekfijn voor de dag te komen. Zo waren onder anderen verschillende personen uit de Mugler community aanwezig, waaronder Pamela Anderson, Charli XCX, Chloë Sevigny, Lourdes Leon, Dominique Jackson en Nederlands model Jill Kortleve – allemaal droegen ze stukken uit de Mugler H&M-collectie.

Optredens

De muziek werd verzorgd door muzikanten Shygirl, Amaarae en Eartheater. Eerder schitterden zij al in de videoclip van Mugler H&M, gekleed in exclusieve looks uit de nieuwe collectie. Zij zongen ieder wat van hun eigen hits, maar ze traden ook samen op met een nieuwe versie van de clubklassieker uit de jaren 90 "Music Sounds Better With You", een nummer dat speciaal in opdracht is gemaakt ter ere van de Mugler H&M-collectie.

De optredens werden afgewisseld door een catwalkshow, dansoptredens en dj-sets van Bobby Beethoven, Goth Jafar en Asmara, met een daaropvolgende afterparty. Met meer dan 800 aanwezigen, vatte het evenement het gevoel van diversiteit en inclusiviteit samen dat centraal staat binnen Mugler, daarnaast het democratische ethos wat de H&M ontwerperssamenwerkingen definieert.

"Mugler is altijd een modehuis geweest met een culturele ziel, en dit evenement was de ideale viering van de Mugler H&M-collectie. De perfecte manier om mensen welkom te heten in onze wereld - een onvergetelijke avond waar vrijheid, persoonlijke expressie en bevrijdende, gedurfde mode centraal stond.”– Casey Cadwallader, Creative Director Mugler.

De H&M Mugler-collectie is vanaf 11 mei 2023 verkrijgbaar in geselecteerde H&M-winkels en online op hm.com.

Beeld: H&M x Mugler

Fashion
  • Moses Sumney, Charli XCX, Chloë Sevigny, Pamela Anderson, Casey Cadwallader, Ann-Sofie Johansson