Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Joan Pronk en Niek Marijnissen verwachten eerste kindje

Hoe leuk!

Presentatie van de Zomer Vol Liefde bij Videoland

Love Islands Joan Pronk is al een tijdje helemaal in de wolken met haar grote liefde Niek Marijnissen, die we kennen van het eerste seizoen van De Bachelorette. Vandaag maakten de twee het heugelijke nieuws bekend dat ze hun eerste kindje samen verwachten.

Zwanger

Joan en Niek maken via een liefdevolle video van de twee bekend dat ze zwanger zijn van hun eerste kindje. Ze laten hun volgers weten: ''Ons lieve kleine wonder, wat ben je nu toch al bijzonder! Dankbaar dat wij jou mogen gaan ontvangen, wat een verlangen 😍 Wij kunnen niet wachten op jou kom alsjeblieft maar gauw! Iedere dag iedere morgen zullen Papa en Mama voor jou met alle liefde gaan zorgen ✨❤️'' Awh!

Felicitaties

Onder de post stromen de felicitaties voor de parents to be binnen. ''Zooooo blij voor jullie!!!! Ik kan niet wachten om jullie lief klein wondertje te ontmoeten😍😍😍'', schrijft Love Islands Imen enthousiast. ''Gefeliciteerd parels 😍'', plaatst Love Islands Esmee. Ook realitysterren KellyDivaOriana, Merel en een heleboel volgers feliciteren het stel. Enne, wij natuurlijk ook!

Happy in love

In De Bachelorette wist Niek het hart van Gaby Blaaser nét niet te veroveren en hoewel Joan in Love Island de liefde in eerste instantie vond bij Mert Okatan, besloten de twee na een jaartje een punt te zetten achter hun relatie. Inmiddels zijn Joan en Niek, die elkaar leerden kennen tijdens het programma Like Me, I’m Famous, helemaal happily in love. De kleine spruit is echter niet het eerste gezinslid dat de twee verwelkomden, want hun liefde werd eerder al bezegeld met een superschattig hondje.

Bron: Instagram @joanpronk @niekmarijnissen | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • AMSTERDAM, 11-07-2022, Pink Beach Zomer Vol Liefde bij Videoland met presentaties van Love, Dating & Reality programma's bij Pink Beach in Amsterdam Op de foto: Niek Marijnissen - The Bachelorette en Joan Pronk - Love Island