Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Art Rooijakkers ook niet te zien in nieuw seizoen B&B Vol Liefde

En dit is waarom.

Boeklancering Willibrord verlegen vlegel

We kunnen ons weer opmaken voor een gloednieuw seizoen van B&B Vol Liefde. We wachten met smart op de nieuwe afleveringen, maar helaas moeten we presentator Art Rooijakkers ook dít seizoen weer missen.

B&B Vol Liefde

Het laatste seizoen van B&B Vol Liefde is alweer een tijdje afgelopen, en fans van het programma kunnen natuurlijk niet wachten op een nieuw seizoen. En dat komt goed uit, want er is een gloednieuwe reeks in de maak. Nederlandse B&B eigenaren, verspreid over Europa en dit seizoen ook buiten Europa, gaan het liefdesavontuur van hun leven aan.

Elf eigenaren stellen hun harten open voor een leuke partner uit Nederland met wie zij hun leven verder willen delen. Presentator Art Rooijakkers ging alvast bij alle deelnemers op bezoek, om meer over hun zoektocht naar de liefde en hun B&B te weten te komen. Jammer genoeg moeten we de geliefde presentator de rest van het seizoen missen. Hij zal, net als vorig seizoen, helaas niet de presentatie van het programma op zich nemen.

Art Rooijakkers

Als Art Rooijakkers het eerste seizoen van het populaire programma presenteert, is het direct een grote hit. Helaas moesten we hem al in het tweede seizoen missen vanwege zijn stemproblemen. Alhoewel we met zijn allen hoopten op zijn comeback in seizoen drie, laat de presentator aan RTL Boulevard weten dat hij ook de nieuwe reeks aan zich voorbij moet laten gaan. “De opnames van B&B Vol Liefde lopen gelijk met die van Expeditie Robinson en dus kon ik niet beide programma’s doen.” Gelukkig hoeven we hem niet helemaal te missen, want hij is wel te zien in de aftrap van B&B vol liefde – waar hij langs gaat bij alle kandidaten die gevolgd gaan worden. Ook gaat hij mogelijk andere specials presenteren!

Vanaf de zomer van 2023 is B&B Vol Liefde weer elke werkdag te zien bij RTL 4. Iedere B&B eigenaar krijgt een aantal vrijgezellen op bezoek om uit te vinden of de liefde van hun leven hiertussen zit. Welke harten zullen er veroverd worden? Can’t wait!

Bron: Libelle | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • LAREN, 07-02-2022, het Bonte Paard Boeklancering Willibrord, verlegen vlegel door collega en auteur Fons de Poel. FOTO: Patrick van Emst Op de foto: Art Rooijakkers