Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Inspiratie nodig? Dit zijn de leukste outfits voor Koningsdag

Oranje boven!

Street style during Spring Summer 2023 Fashion shows - Paris

De weersvoorspellingen voor volgende week tijdens Koningsdag zijn vooralsnog goed! Er zijn over het hele land verschillende festivals, dus voor iedereen wel wat wils. Uiteraard hoort daar een leuke oranje outfit bij, want je wil natuurlijk wel opvallen tussen al dat feestgedruis.

Oranje outfit

Heb je letterlijk elke winkel al afgestruind, maar de hoop al opgegeven omdat oranje niet je kleur is? Mooi oranje is is niet lelijk en ook jij kunt het gewoon hebben. Het is wellicht een beetje last minute, maar er zijn nog genoeg vrouwen die nog geen geschikte outfit hebben gescoord.

Don't panic! We zijn speciaal voor jou op onderzoek gegaan en hebben wat leuke items voor je op een rijtje gezet. Laat je vooral inspireren en in principe heb je nog een paar dagen te gaan, dus met je look komt het vast helemaal goed! Enne, nu de zomer steeds dichterbij komt, kun je gelijk je slag slaan voor je zomeroutfits. Oranje is immers niet alleen leuk voor Koningsdag.

Accessoires

Mocht je oranje qua kleding toch iets te heftig vinden, kun je het natuurlijk altijd nog terug laten komen in je accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een oranje tasje. Of wat dacht je van een schattige oranje haarband?

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Laura (@alixlaura_)

Mocht je een leuke oranje outfit hebben gescoord, wees dan niet bang om deze ook buiten Koningsdag om te dragen. Oranje is een heerlijke kleur voor de zomer! Enne, wanneer het Nederlands elftal weer eens voetbalt, dan komt die oranje look ook dan nog van pas! Oranje boven!

Bron & Beeld: Instagram, Brunopress

Fashion
  • Street style, Ysaora Thibus arriving at Ester Manas Spring Summer 2023 show, held at Palais de Tokyo, Paris, France, on October 1st, 2022. Photo by Marie-Paola Bertrand-Hillion/ABACAPRESS.COM