Fizzy Peachtree: het perfecte drankje voor Koningsdag

Lekker, oranje en Instagram-worthy.

Koningsdag staat weer voor de deur. Hoe kun je de verjaardag van de koning nu beter vieren dan door te proosten met een verfrissende perzikcocktail die binnen 30 seconden gemaakt is? Geloof ons: hier gaat je visite blij van worden. 

Verras je besties

Of je Koningsdag nu doorbrengt op je favo festival of bij je besties in de tuin: het is de perfecte dag om te genieten van een fruitige alcoholische versnapering. We hebben de afgelopen twee jaar de verjaardag van Willem-Alexander amper kunnen vieren (thank you, corona) dus het wordt hoog tijd om eens goed uit te pakken. En als je het ons vraagt hoort daar een Instagram-worthy, verfrissende perzikcocktail bij. 

Fizzy Peachtree

Het maken van een Fizzy Peachtree is makkelijker dan je denkt, aangezien je favoriete nieuwe drankje in nog geen 30 seconden op tafel staat. Voor deze cocktail heb je maar drie ingrediënten nodig, met in de hoofdrol: Peachtree. Deze oranje likeur heeft behalve bruisend water en het sap van een limoen niet meer nodig om een heerlijk fizzy drankje te worden. 

Zo maak je ‘m

Zoals we al zeiden, voor de Fizzy Peachtree perzik cocktail heb je maar weinig ingrediënten nodig:

  • 40 ml Peachtree
  • 100 ml bruisend water
  • Sap 1/4 limoen

Pak een groot wijn- of cocktailglas en vul ‘m tot de rand met ijsblokjes. Giet het limoensap, de Peachtree en het bruisend water in het glas. Roer door met een roerstaafje en voeg vervolgens nog wat ijsblokjes toe aan je cocktail. Garneer de cocktail met een limoenschijfje et voila, je Fizzy Peachtree is ready to serve (or drink). 

On the go

Staat Koningsdag bij jou in het teken van zoveel mogelijk feestjes meepakken en heb je helemaal geen tijd om een cocktail voor je bff’s in elkaar te flansen? Ook daar heeft Peachtree een oplossing voor. Fizzy Peachtree is namelijk ook verkrijgbaar in een kant-en-klaar blikje, met hierin 4,5% alcohol en maar 146 calorieën. Oftewel, het ideale drankje om on the go te drinken terwijl je onderweg bent naar een festival. Cheers. 

Prijs en verkrijgbaarheid: 70cl Peachtree € 13,20 en Slimline can € 1,90 bij Albert Heijn of Jumbo.

Laatste nieuws