Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

MAFS-Chantal schenkt klare wijn over contact met Henk

'Er is geen relatie, nul'

Hoewel Henk in Married at First Sight aan de belangrijkste eis – geen zichtbaar lichaamshaar – van echtgenote Chantal voldeed, bleek hij later in het programma toch niet de gentleman te zijn die ze zocht. Tijdens de huwelijksreis liep het huwelijk op de klippen, en het moge duidelijk zijn dat Chantal inmiddels niets meer te zoeken heeft bij Henk. Dat maakt ze nog eens flink duidelijk wanneer ze op de bank ploft bij Realitea.

Geen match

In het vijfde seizoen van Married At First Sight werd Chantal gekoppeld aan Henk. De twee trouwden met elkaar, maar waren overduidelijk geen match made in heaven. Zo was Henk volgens de blondine niet mannelijk genoeg. Zij wilde dolgraag dat hij de deur voor haar openhield, maar hij vond dat ze dat prima zelf kon doen. Ai… Het huwelijk tussen de twee hield dan ook niet lang stand, want al snel werden de scheidingspapieren aangevraagd.

Nul contact

"Er is geen relatie, nul. Er is geen contact, er is nooit contact geweest," aldus Chantal bij Fawry op de bank. Toch besloot ze mee te doen aan Eating with My Ex, toen Henk en zij gevraagd werden. Henk doet tijdens de opnames erg gezellig en leuk tegen haar. Hij wilde zelfs nog samen op de foto. Het was "helemaal leuk" zegt Chantal, "ik dacht: wat leuk en relaxed." Totdat ze de aflevering terugkeek en Henk hartstikke gemeen over haar bleek te doen. “Daarna heb ik ook niets meer van hem gehoord.'' Zelfs niet toen ze hem een berichtje stuurde of ze de foto mocht hebben die ze tijdens de opnamedag hadden gemaakt.

Liefdesleven

Married at First Sight mocht haar dan geen liefde bezorgen, het gaat Chantal zelf wél behoorlijk goed af. Als Fawry vraagt hoe het staat met haar liefdesleven, antwoordt ze stralend: “Ja, goed!” Hoewel er duidelijk een speciaal persoon in haar leven is, is er volgens de diva nog geen sprake van een relatie. “Ik heb gewoon leuk contact.” Fijn om te horen!

Bron: RTL Boulevard - Realitea | Beeld: MAFS