Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! Dit is wanneer het laatste seizoen van Never Have I Ever te zien is

Ook heeft Netflix al een eerste teaser gedeeld.

We wachten al een tijdje met smart op het vierde – en tevens laatste – seizoen van Never Have I Ever. Netflix heeft ein-de-lijk bekendgemaakt wanneer we de afleveringen kunnen bingen en dat is al sneller dan verwacht!

Teaser

Hopelijk heb je seizoen drie al gezien, want dan kun je je borst alvast natmaken voor seizoen vier. Netflix deelde vorige week namelijk een korte teaser van het nieuwe seizoen, met daarin tevens de releasedatum.

In het vierde seizoen gaan we hoofdrolspelers Devi (Maitreyi Ramakrishnan) en haar love interests Paxton (Darren Barnet) en Ben (Jaren Lewison) weer terugzien. Naast een bruiloft – van wie weten we dan weer niet – komt er ook een nieuwe hunk aan. Oeh la la! Acteur Michael Cimino zal de rol van Ethan op zich nemen. Hij stelt zichzelf in de video voor als ‘smoldering bad boy‘. Alsof het nog niet ingewikkeld genoeg was voor Devi. Exciting!

Verhaal

Maarre, Paxton zien we dus ook terug in het vierde en tevens laatste seizoen. Ondanks dat hij is geslaagd voor zijn middelbare school, kon het natuurlijk niet anders dan dat hij Devi’s hoofd op hol blijft brengen in het laatste seizoen. We zijn benieuwd wie uiteindelijk Devi’s hart voor eens en altijd weet te veroveren!

Even een opfrisser nodig over de eerste drie seizoenen van Never Have I EverWe’ve got you. In de serie volgen we Devi, een Indiaas-Amerikaans tienermeisje. Haar leven komt op z’n kop te staan wanneer haar vader plotseling komt te overlijden. Terwijl ze dealt met dit verlies en de dagelijkse druk van de middelbare school, houdt ze er een ingewikkeld liefdesleven op na. Ze datet namelijk niet alleen met de knappe Paxton, maar ook nog eens met Ben. Natuurlijk komen beide heren hier uiteindelijk achter. We volgen de tieners terwijl ze zich een weg slaan door de middelbare school, beginnende liefde en het beter leren kennen van jezelf. De eerste drie seizoenen zijn te zien op Netflix. En vanaf 8 juni kun je ook het vierde seizoen kijken. We can't wait!

Bron: Netflix vandaag | Beeld: YouTube, Netflix