Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what? Samé zat voor opnames De Bachelorette in de gevangenis

Wat een verhaal!

De charmante Samé wist behoorlijk indruk te maken bij Sylvia Geersen in De Bachelorette en wist het zelfs tot de finale te schoppen. Maarre, het had niet veel gescheeld of Samé had zijn intrede in het programma nooit gehaald. Bij RUMAG Aftertalk vertelt hij namelijk dat hij zeven uur lang in de gevangenis heeft gezeten voorafgaand aan de opnames.

Entree

Samé kwam iets later dan de andere mannen in het programma, maar dat mocht de pret niet drukken. Hij kreeg de een na andere roos van Sylvia, maar helaas voor hem was de allerlaatste toch echt voor Joris. In RUMAG Aftertalk vertelt hij over zijn avontuur en doet hij een opvallende onthulling over zijn entree.

Samé werd namelijk op het vliegveld in Zuid-Afrika tegengehouden. Zijn visum zou verlopen zijn. “Iedereen mocht doorlopen bij de douane behalve ik", vertelt hij. Samé moest meelopen met de beveiliging en werd daar toen zelfs in een cel gestopt. "Ze hebben me iets van zeven uurtjes vastgezet", vervolgt hij. Door een bewaker wat geld te geven kon Samé wifi en een vape aftroggelen. Nadat hij zeven uur in de cel zat moest Samé terugvliegen via Dubai naar Nederland. Daar werd zijn visum in orde gemaakt, om uiteindelijk wéér naar Zuid-Afrika te kunnen. Wow!

Koffer kwijt

Dat was dus de reden dat Samé niet meteen vanaf het begin al in het programma te zien was, maar pas later met Shaka zijn entree maakte. Maar dat was nog niet alles, want tijdens die heen-en-weer-vlucht, raakte Samé zijn koffer ook nog eens kwijt op het vliegveld. Alle mooie outfits die hij voor Sylvia had gepland waren dus foetsie.

Van de productie kreeg hij toen voor maar liefst 2000 (!) euro aan budget om nieuwe kleding te kopen. "Ik heb dezelfde dag nog voor 2000 euro aan spullen gekocht. Het was koopavond, dus ik ben de Zara binnengelopen en heb kleding en een paar schoenen gekocht", aldus Samé. Oh my!

Bron: RUMAGTV | Beeld: De Bachelorette, YouTube