Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Laura Ponticorvo over leeftijdsverschil in relatie: 'We zitten op één lijn'

Age is just a number, vindt de brunette.

Net toen Laura Ponticorvo vrede had met de gedachte dat er geen ware liefde voor haar was, liep ze Ryan Reiger tegen het lijf. Hoewel hij elf jaar ouder is dan zij, was het meteen love at first sight. In een interview met Flair vertelt ze dat het leeftijdsverschil nooit een rol heeft gespeeld.

Toeval

Laura en Ryan leerden elkaar kennen in een periode dat ze allebei niet op zoek waren naar de liefde. "Ik dacht: de ware liefde bestaat niet voor mij, dat vond ik wel best. Totdat ik Ryan ontmoette", blikt Laura terug. ""Toevallig kruisten onze paden en toen het goed voelde, zijn we er vol voor gegaan", vult Ryan aan. "Drie weken nadat ik Laura leerde kennen, zijn we samen op wintersport gegaan. Twee jaar later kochten we een huis."

Leeftijdsverschil

Bij de eerste ontmoeting was Laura 29, en Ryan 40 jaar oud. Hoewel Ryan bang was voor Laura's reactie op het leeftijdsverschil, maakte de brunette daar geen enkel punt van. Toen Ryan eindelijk de moed had verzameld, vertelde hij het over de telefoon en hing daarna meteen op. "Ik dacht: als ze me echt leuk vindt, belt ze wel

terug. En dat deed ze." Hoe cute!

Samengesteld gezin

Inmiddels hebben de lovebirds samen een dochtertje én is Laura geheel onverwachts zwanger geraakt van de tweede. Samen met de kinderen uit een eerdere relatie van Ryan vormt het stel een groot, maar hecht gezin. Zijn oudste is 24, onze dochter is anderhalf", vertelt Laura. "We noemen ze geen halfbroers en halfzussen, maar broers en zussen. (...) Toen ik achttien was, had ik nooit bedacht dat ik een partner zou vinden die al kinderen had waardoor ik in een groot gezin zou belanden, maar die samenstelling ging meteen goed. We zitten erg op één lijn."

In juni is Laura uitgerekend, en wordt hun gezin dus nóg eens uitgebreid met een kindje. One big, happy family dus. Wij wensen het stel al het geluk van de wereld!

Bron: Flair, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld