Laura Ponticorvo zet hubby Ryan Rijger met emotioneel bericht in het zonnetje op Instagram

'Je bent onze rots in de branding.'

Hiep, hiep, hoera! Ryan Rijger is vandaag jarig! Deze bijzondere dag kon Laura Ponticorvo uiteraard niet zomaar aan zich voorbij laten gaan. Op Instagram zet ze haar hubby dan ook in het zonnetje met een prachtig bericht.

Super daddy

“Weer een jaartje ouder”, begint de realityster haar bericht op Instagram. Laura vervolgt dat Ryan een echte super daddy is: “Onze kleine Giulia is er, sterker dan ooit en altijd zo vredig ontspannen als ze bij jou ligt.”

“Ook al vieren we het niet groots dit jaar, we zijn wel helemaal compleet met onze kleine frummie die onze cirkel verbindt. Dat is het mooiste cadeau en wat een rijkdom. Het leven heeft vaak ups en downs, maar wat niemand – maar dan ook echt niemand – jou meer kan afnemen is dat je de beste vader van de hele wereld van vier prachtige kids bent.”

Op naar de honderd jaar

Laura vervolgt dat ze hoopt dat Ryan heel oud mag worden. “Op naar honderd jaar, zodat Luca, Ryas, Bowie, Giulia, al je vrienden en familie en ik nog megalang van jouw humor, jouw gedrevenheid, jouw steun, jouw liefde en gewoon van alles van jou kunnen genieten.”

Je bent onze rots in de branding, onze steunpilaar, onze coach, onze leider Tijger”, gaat de influencer verder. “Happy birthday my love.” Awh!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws