Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Op déze datum begint het nieuwe seizoen van Echte Gooische Moeders

The wait is almost over!

We kijken enorm uit naar een nieuw seizoen van Echte Gooische Moeders, en met de terugkeer van Kimberly Bosman kunnen we al helemaal niet meer wachten. Videoland heeft vandaag de startdatum van het nieuwe seizoen bekendgemaakt, en dat is gelukkig al bijna!

Nieuw seizoen

De Echte Gooische Moeders zijn met de terugkeer van Kimberly weer compleet en dat kan maar één ding betekenen: tijd voor een gloednieuw seizoen vol Gooische glamour! Ook dit keer staat er weer een hoop op de planning. Zo reizen de dames af naar Ameland, treft Bo voorbereidingen voor haar huwelijk en organiseert Pauline de 50e verjaardag van Harmen. Wat zijn Kimberly’s toekomstplannen, hoe gaat het met Leslie en heeft Florine haar draai gevonden op Ibiza? We hoeven gelukkig nog maar een paar weken geduld te hebben, want het derde seizoen van Echte Gooische Moeders is vanaf 8 mei te zien bij Videoland.

She's back

Met de terugkomst van Kimberly is de momsquad dit seizoen weer compleet. “Ja, ik ben er weer bij. En ik ben heel erg blij”, zei ze onlangs tegen RTL Boulevard. “We hebben enorm gelachen.” Ook legt de brunette uit waarom ze afgelopen seizoen niet te zien was. “Ik had gewoon heel even tijd voor mezelf nodig. Privéomstandigheden en de salon natuurlijk na alle coronaperiodes. Maar ik ben er weer helemaal klaar voor. Ik heb ze gewoon gemist. Ik vind het ook echt weer gezellig. We hebben zoveel lol weer. Als vanouds.”

Gelachen en gehuild

"We hebben weer allerlei leuke dingen gedaan met z'n vijven. We gaan bijvoorbeeld naar Ibiza, een tripje naar Ameland, we gaan een feestje vieren voor Harmen die vijftig wordt", vertellen de moeders in een gloednieuwe aankondiging. "We hebben de geboorte van Don, er wordt weer gelachen en gehuild, kortom: heel veel leuke nieuwe dingen." We can't wait! 

Het derde seizoen van Echte Gooische Moeders is vanaf 8 mei wekelijks te zien bij Videoland.

Bron: Videoland, Grazia archief | Beeld: RTL/Videoland