Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sylvia Geersen blikt terug op De Bachelorette: ‘Lief en leed gedeeld'

'Precies hoe ik het voor mij zag', zegt het model over haar avontuur.

De Bachelorette met Sylvia en Monica

Gisteren was het finally tijd voor de spannende ontknoping van De Bachelorette. In de grande finale ging Sylvia Geersen met beide heren op 24-uursdate én gaf ze de allerlaatste roos weg. Op Instagram blikt het model terug op dit bijzondere avontuur.

Bevoorrecht

Gisteren kwam haar liefdesavontuur in het prachtige Zuid-Afrika tot een einde. "Voel mij bevoorrecht dat ik zoiets moois heb mogen meemaken in mijn leven", schrijft Sylvia op Instagram bij een tweetal stunning foto's van haar finale-look. "We hebben lief en leed gedeeld. We hebben gelachen, gehuild en er zijn vriendschappen ontstaan, precies hoe ik het voor mij zag", blikt ze terug. "Puur oprecht en zoveel diepgang. Maar ik kwam voor de liefde... De laatste. ✨🌹✨" Tot slot bedankt ze de kijkers die zo met haar hebben meegeleefd. "Hartverwarmend en zo gewaardeerd", aldus het model.

Laatste dates

Na de twee laatste dates wat het duidelijk dat beide mannen een bijzonder plekje hebben gekregen in Sylvia’s hart. Toch kan er maar één met de laatste roos vandoor gaan. Bij Samé zag het model ‘oprechtheid, eerlijkheid en liefde’, toch bleek dit niet genoeg te zijn. “Ik moet je laten gaan”, vertelde ze hem in de laatste aflevering. “Ik heb een waanzinnig avontuur met je beleefd en je hebt echt mijn hart geraakt en dat pakt niemand mij meer af.”

First and last

Sylvia koos uiteindelijk vol overtuiging voor Joris, die ze vanaf het allereerste moment al zag zitten. De kapitein kreeg namelijk de first impression-roos na hun kennismaking op de rode loper. “Ik ben blij je weer te zien, want bij jou denk ik: is hij mijn liefde misschien?” zei ze tegen hem. “Dus Joris, wil jij de laatste roos van mij aannemen? The first and the last.” En dan is het ein-de-lijk tijd voor wat romantiek: de twee zoenen erop los. Ahhhw!

“Hier staat een heel blije man, want het heeft lang geduurd voor ik deze roos kreeg”, zei Joris na afloop. Ik neem Sylvia mee naar huis, dus missie volbracht.” Of de twee nog steeds happy together zijn? Daarover laat Sylvia niks los in haar bericht. Gelukkig zien we dat volgende week allemaal tijdens de reünie. Can't wait! 

Bron: De Bachelorette, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld