Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Eerste transgendervrouw maakt opwachting in Ex on the Beach

Het seizoen is nog niet eens begonnen, of de singles zijn alweer gesprek van de dag.

Sinds de singles van het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch bekend zijn gemaakt, kunnen we niet wachten tot het programma eindelijk weer begint. Maarre, rumour has it dat dit wel een heel bijzonder seizoen wordt. Volgens JuiceChannel doet er namelijk een transgendervrouw mee, en dat is een primeur.

Transgender

Zelfs nu het nieuwe seizoen nog niet eens begonnen is, zijn de deelnemers van Ex on the Beach alweer het gesprek van de dag. Vooral over de 20-jarige Giorgina wordt veel gesproken. Volgens JuiceChannel heeft zij namelijk aan één van hun bronnen verteld dat ze getransformeerd is van man naar vrouw, en het daarom behoorlijk spannend vond om deel te nemen aan het programma. “Ik was heel verlegen en awkward”, zei ze daarover.

Zelfverzekerd

Eerder schreef MTV al over Giorgina dat ze zichzelf lange tijd had 'verstopt', omdat ze niet zelfverzekerd genoeg was. Nu ze haar haren heeft laten groeien en haar lippen heeft laten opspuiten is ze niet alleen zekerder van zichzelf, maar voelt ze zich ook nog eens op-en-top vrouw. De lady omschrijft zichzelf als gek, psycho, sletterig, agressief, sexy, pittig en dominant. Oftewel: de perfecte kandidaat voor Ex on the Beach. We zijn benieuwd wat we van haar gaan zien!

Ex on the Beach

In Ex on the Beach: Double Dutch gaan acht sexy singles uit Nederland en België naar het zonovergoten Gran Canaria, waar ze in een prachtige villa van alle luxe, zon en lust kunnen genieten – althans, voor 24 uur. Daarna slaat de tablet of terror toe, wat zal zorgen voor onverwachte wendingen, verrassingen en een leger aan exen om de singles hun vakantie tot een hel te maken. We can’t wait! 

Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 9 is vanaf zondag 14 mei wekelijks om 22.00 uur te zien bij MTV en vanaf dinsdag 16 mei bij Videoland.  

Bron: Girlscene, Instagram @juicechannel_ | Beeld: MTV