Oeh la la! EOTB-Dusty date met twee Temptation-singles

De EOTB-ster heeft opnieuw twee dames die we kennen aan de haak geslagen...

Hoewel we Dusty Taconis natuurlijk allemaal kennen van Ex on the Beach: Double Dutch, kunnen we hem nu alweer linken aan een nieuw programma. De vrouwenverslinder lijkt het namelijk wel heel gezellig te hebben (gehad) met niet één, maar twee singles die dit seizoen hun opwachting maken in Temptation Island: Love or Leave.

Temptation Island

In de aftertalk van Rumag praten EOTB-sterren Dusty en Lesley met Bachelor-deelneemsters Yaël en Sanne na over de eerste drie afleveringen van het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave. En hoewel Lesley die nogal saai vindt (tja, als je het vergelijkt met Ex on the Beach…), vertelt Dusty iets dat wij toch pretty interesting vinden.

Olivia en Marisol

Wanneer Yaël een balletje opgooit over singles Olivia en Marisol, geeft Dusty eerlijk toe dat hij – to say at least – een verleden heeft met beide dames. “Olivia leerde ik kennen, het was heel gezellig en we zijn naar elkaar toegegroeid. Maar het vertrouwen is vanaf moment één eigenlijk al k*t geweest”, vertelt de realityster. “Toen is het een keertje uitgegaan officieel”, gaat hij verder, “en toen leerde ik Marisol kennen en toen is dat begonnen.”

Romance

Dusty heeft dus in dezelfde periode om twee dames heen gedraaid, maar hoe staat het er nu voor? “Voor Olivia heb ik echt gevoel, met Marisol heb ik gewoon een hele speciale klik.” Toch lijkt de romance met Olivia verleden tijd te zijn, want de Temptation-single heeft Dusty overal op geblokt. “Aan de ene kant vind ik dat k*t, maar het is ook wel weer fijn”, geeft hij toe. “Want met haar werkt het gewoon echt niet. “We zijn een jaar samen geweest, en we hebben driekwart jaar alleen maar gezeik gehad.”

Marisol, die meegekomen is naar de studio van Rumag, is volgens Dusty vooral een ‘mattie’. Op de vraag van Sanne en Yaël of er meer is dan vriendschap, zegt hij niet te begrijpen wat de dames bedoelen. Ja, ja, Dusty… We kennen je langer dan vandaag!

Bron: YouTube @RUMAGTV | Beeld: Ex on the Beach

Laatste nieuws