Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

René Watzema over Bachelorettes Samé: 'Denk dat hij niet verliefd is'

Na de opmerkelijke exit van Tjeerd blijft er volgens de presentator maar één kandidaat over...

Na de opmerkelijke exit van Tjeerd in De Bachelorette afgelopen week, praten Yaël Isabelle, Sanne Ghislaine en René Watzema na over de laatste aflevering. Enne, hoewel ze denken dat Tjeerd tot over zijn oren verliefd was op Sylvia, vermoedt René dat finalist Samé helemaal niet zoveel vlinders voelt...

Gebroken neus

Met gebroken neus, maar zónder schaamte, schoof Yaël deze keer weer aan bij de Bachelorette-aftertalk van Rumag. Tijdens een warm welkom van haar nieuwe collega's knalde de Bachelor-deelneemster keihard tegen een glazen deur aan. Gelukkig gaat het inmiddels beter met Yaël. "Mijn neus is gebroken, er zat echt een hoek in. Maar hij is nu rechtgezet", aldus de presentatrice.

Tjeerd

Hoewel niemand voor het zien van de laatste aflevering had gedacht dat het Tjeerd zou zijn die de finale zou mislopen, werd tijdens de aflevering steeds pijnlijker duidelijk dat een 24-uursdate er voor de hunk niet in zat. Ook volgens Yaël was Tjeerds optreden tijdens het diner too much. "Je merkt in deze aflevering ook dat hij onzeker wordt, en dan legt hij het er nóg dikker bovenop. Je moet wat kalmer doen, want vrouwen vinden dit over het algemeen ook niet heel aantrekkelijk", aldus de Bachelor-deelneemster. "Ja, ik vind het ook awkward", voegt Sanne toe.

Samé

Tjeerds gevoelens voor Sylvia waren overduidelijk, maar hoe zit het eigenlijk met de verliefdheid van de twee finalisten? Well, volgens René is die er bij Samé niet. "Ik denk dus dat Samé helemaal niet verliefd is. Ik denk dat hij nu gewoon heel lekker in de flow van de game zit, maar ik denk dat hij het al weet. Dat gevoel heb ik", aldus de presentator. "Ik denk dat hij het Joris zo erg gunt, ik denk dat hij zijn eigen kansen al heeft gezet op zijn maatje Joris."

Volgens René zou Samé dus een soort wingman zijn voor Joris, en genoegen nemen met een tweede plek. Of dat ook daadwerkelijk zo is, gaan we zien in de nieuwste en laatste aflevering van De Bachelorette deze donderdag. Can't wait!

Bron: YouTube RUMAGTV | Beeld: De Bachelorette