Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Quinty Trustfull over grote liefde: ‘Een heel hechte band’

'Bij hem durf ik wel mijn harnas af te doen'

Quinty Trustfull was maar liefst twaalf jaar lang hét gezicht van Koffietijd, maar daar komt binnenkort een einde aan. Gelukkig heeft ze een fijne thuisbasis, en kan ze altijd bij haar grote liefde Orlando, dochter Moïse en zoon Kayne terecht. In de nieuwste Beau Monde vertelt de presentatrice daar openhartig over.

The end of an era

Hoewel Quinty het einde van Koffietijd al had zien aankomen, maakte dat het nieuws natuurlijk niet minder bitter. Gelukkig kan ze altijd rekenen op haar Orlando als steun en toeverlaat. Ze vertelt: “Ik ben iemand die alles zelf regelt en oplost, dus er zijn weinig mensen bij wie ik om steun vraag. Dat zit gewoon niet in mijn aard. Bij Orlando durf ik wel mijn harnas af te doen, maar ik ben echt een persoon die liever voor een ander zorgt.”

Dat heeft er echter wel voor gezorgd dat Quinty zichzelf soms een beetje uit het oog verloor. “Ik ben een tijdje echt ziek geweest, omdat ik veel te veel van mezelf had gevraagd. Dan leer je wel om daarmee aan de slag te gaan”, legt ze uit.

Naast en met elkaar

Inmiddels zijn Quinty en Orlando al 27 jaar lang getrouwd. Natúúrlijk wilde Beau Monde daarom weten wat het geheim van hun relatiesucces was. “We zijn heel jong bij elkaar gekomen, we zijn samen volwassen geworden en hebben ontzettend veel meegemaakt. We hebben allebei veel dierbaren verloren”, noemt Quinty als voorbeeld. “Eerst zijn broer, toen mijn moeder, dierbare vrienden en een paar jaar geleden mijn vader. Daardoor krijg je een heel hechte band.”

Daarnaast laat ze weten dat ze beiden een heel eigen leven hebben opgebouwd, en daardoor niet eindeloos afhankelijk van elkaar zijn. “Ik vind het ook fijn dat we beiden onze eigen carrière hebben en daardoor niet te veel afhankelijk zijn. Als we ’s avonds thuiskomen, hebben we elkaar leuke dingen te vertellen. Ik denk dat wij onszelf altijd hebben ontwikkeld. Naast en met elkaar.”

One happy family

Ook met de band tussen Quinty en haar kids zit het nog altijd goed. “Er gaat geen dag voorbij dat ik ze niet spreek of zie. We zijn een heel hecht gezin, hebben het heel gezellig met elkaar en de kinderen gaan nog altijd met ons mee op vakantie”, verklapt ze aan het tijdschrift. Natuurlijk is het niet helemaal hetzelfde als vroeger. “Je hebt nu alleen een totaal andere band met ze dan toen ze klein waren. Toen was dat meer een verzorgende rol en nu ben je meer gelijk aan elkaar”, aldus Quinty.

Het hele interview met Quinty Trustfull lees je in de nieuwste Beau Monde, die nu in de winkel ligt! 

Bron: Beau Monde | Beeld: NL Beeld