Moïse Trustfull kampt met hevige zenuwpijn: ‘Weet niet wat te doen’

De 27-jarige is zó radeloos dat ze de hulp van haar volgers inschakelt.

De 27-jarige Moïse Trustfull kampt met erge pijnklachten aan haar been, zo laat ze afgelopen week weten. De dochter van Quinty en Orlando Trustfull is ten einde raad door de vervelende zenuwpijn in haar linkerbeen en slaapt er al een aantal nachten slecht door.

Zenuwpijn

De actrice liet gisteravond weten op haar Instagram-stories dat ze al een week lang kampt met hevige zenuwpijn aan haar linkerbeen. “Zo erg dat ik er in de nacht wakker van word. Ik weet van gekkigheid niet meer wat te doen.” En om van deze pijn af te komen, is de 27-jarige hard op zoek naar een oplossing. Zo heeft ze al wat bezoekjes aan de fysio gebracht en is ze niet zo’n fan van paracetamol en ibuprofen. Ze is nu zelfs zó radeloos dat ze de hulp van haar volgers inschakelt.

Moïse

Oplossingen

En die noodkreet heeft zijn vruchten afgeworpen. Vandaag deelt Moïse namelijk dat ze meer dan tweehonderd tips heeft ontvangen van haar volgers. Daarnaast hebben veel volgers haar ook geadviseerd om ‘ermee aan de slag te gaan’. Zo deelt ze dat ze eerst de huisarts gaat bellen om het een en ander uit te sluiten. Daarnaast heeft de Instagram-story van Moïse nóg een positieve noot. “Vannacht een hele goede nacht gehad en het zonnetje schijnt dus dat maakt een hoop goed. ❤️”

Ook deelt ze al een aantal dingen die ze nu al doet om de zenuwpijn tegen te gaan. “Wat ik nu al doe is het volgende: ik lig veel op mijn spijkermat, veel warmte (kruikjes en pittenzak), neem kurkuma, Lions Mane & magnesium.” Wij hopen in ieder geval dat Moïse zich snel weer de oude voelt!

Bron: RTL Boulevard, Instagram | Beeld: Instagram, BrunoPress

Laatste nieuws