Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Heftig! Huis Grey's Anatomy-actrice afgebrand

De actrice vertelt dat haar huisdieren de brand niet overleefd hebben.

Een heftige gebeurtenis voor Caterina Scorsone: de Grey's Anatomy-actrice deelt op Instagram dat haar huis een aantal maanden geleden compleet is afgebrand. In het bericht vertelt ze openhartig over de impact van de brand op haar gezin.

Rook

Nu Caterina een paar maanden van de schrik is bekomen, doet ze op Instagram haar verhaal over de brand. "Terwijl ik mijn kinderen in de badkamer klaarmaakte om naar bed te gaan, zag ik ineens rook rond de badkuip", begint ze haar verhaal. "Toen ik naar de gang keek, zag ik al een enorme hoeveelheid zwarte rook in het huis." De actrice had slechts twee minuten om haar drie dochters uit het huis te krijgen en in veiligheid te brengen. "Ze hadden niet eens schoenen aan hun voeten, maar we zijn eruit gekomen. En daar ben ik enorm dankbaar voor", blikt Caterina terug.

Huisdieren

Hoewel haar kinderen op tijd in veiligheid konden worden gebracht, gold dat helaas niet voor de trouwe viervoeters van het gezin. Hun hond en drie katten hebben de brand niet overleefd. Iets waar iedereen in huis het nog steeds moeilijk mee heeft, aldus Caterina. "Maar we zijn dankbaar dat we ze lief hebben gehad."

Dankbaar

Ondanks het feit dat de brand veel impact heeft gehad op het gezin, kan Caterina toch nog iets positiefs uit de gebeurtenis halen. "Wat we hebben geleerd is dat de mensen van wie je houdt het enige is dat telt. We eren de plaats die we ooit ons huis noemden, zeggen vaarwel tegen de dieren waarvan we hielden en vieren dat we het enige dat nodig is nog steeds hebben: elkaar."

Bron: RTL Boulevard, Instagram @caterinascorsone | Beeld: NL Beeld, Instagram @caterinascorsone