Oh no! Dit personage stopt na 9 seizoenen met Grey’s Anatomy

Weer een acteur die vertrekt...

Acteurs komen en gaan in ziekenhuisserie Grey’s Anatomy, maar soms keren ze ook weer terug. Zoals Kate Walsh bijvoorbeeld, die haar rol als Addison MontGomery in het achttiende seizoen weer oppakte. Helaas zullen we binnenkort weer afscheid moeten nemen van een belangrijk personage, want Kelly McCreary gaat de serie verlaten.

Vertrek

Kelly McCreay, beter bekend als Dr. Maggie Pierce, heeft op Instagram haar vertrek uit de serie aangekondigd. De actrice speelde negen jaar lang in de serie, maar zal na het negentiende seizoen stoppen. “Het spelen van Maggie Pierce is een van de leukste dingen die ik in mijn leven heb meegemaakt en ik vertrek met enorm veel dankbaarheid voor alles. Ik kijk uit naar het hoofdstuk dat komen gaat en naar wat de toekomst voor me in petto heeft”, reageert Kelly op haar vertrek.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kelly McCreary (@seekellymccreary)

Meredith

Het vertrek van Maggie Pierce is het niet het enige treurige nieuws voor fans van Grey’s want Ellen Pompeo, die de rol van main character Meredith Grey vertolkt, heeft onlangs ook haar laatste aflevering opgenomen. Eerder liet Shonda Rhimes, het brein achter de serie, al weten dat als Ellen wil stoppen, dit ook het einde betekent voor Grey’s Anatomy, maar het lijkt er toch op dat de serie doorgaat zonder Meredith.

Hoewel het negentiende seizoen in de Verenigde Staten al een tijdje te zien is, wachten wij wij nog altijd op de nieuwe afleveringen. Op 1 juni is het eindelijk zover en kunnen we dit seizoen in Nederland ook op Disney+ bingen.

Bron: NU.nl | Beeld: Instagram, Grey’s Anatomy

Laatste nieuws