Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG! Domino’s breidt menu uit met Loaded Fries

Verkrijgbaar in drie heerlijke variaties!

Tegenwoordig kun je bij Domino's terecht voor veel meer dan alleen hun overheerlijke pizza's. Zo introduceerden ze eerder dit jaar al de Crispy Oven Fries. En nu hebben ze op nieuw iets geweldigs aan het menu toegevoegd, namelijk Loaded Fries. Verkrijgbaar in drie heerlijke variaties: Chicken Kebab, Spicy Chicken Kebab en Pulled Pork. Yummy! 

Loaded Fries

Voor de nieuwe friet-toppers zijn niet zomaar willekeurige toppings gekozen. Er zijn namelijk bekende ingrediënten te vinden van een aantal favoriete pizza's die al kennen. Zo is er de Loaded Fries Chicken Kebab: frietjes getopt met mozzarella, paprika, lente-ui en een swirl van knoflooksaus. En voor degenen die de lente al in hun bol hebben en van barbecueën houden, is er de Loaded Fries Pulled Pork. Deze smaakcombinatie bestaat uit friet, pulled pork, mozzarella, bacon, paprika, lente-ui en een swirl van BBQ-saus. Tot slot is er voor de spicy-lovers onder ons een variant met mozzarella, ui, jalapeños, lente-ui en een swirl van knoflooksaus. Ofwel: de Loaded Fries Spicy Chicken Kebab. Sounds good! 

Meer dan pizza

Hoewel de meeste liefhebbers Domino's kennen om haar beroemde pizza's, doen ze erg hun best ieder wat wils aan te bieden. Manon Stoutjesdijk, PR-specialist bij Domino's Nederland, vertelt: ''Gemak en genieten zijn voor onze klanten belangrijke redenen om bij Domino's te bestellen. Daarom bieden we een ruime keuze aan gerechten aan. Dit varieert van verse pizza's tot kipgerechten en sandwiches. Sinds januari is daar ook friet bij gekomen. Deze introductie is zo enthousiast ontvangen, dat we onze klanten graag verblijden met drie nieuwe variaties in de vorm van Loaded Fries.''

De Loaded Fries zijn vanaf nu verkrijgbaar bij alle vestigingen van Domino's in Nederland voor €5,99. Wij weten waar we dit weekend gaan cheaten!

Bron & beeld: Domino's