Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no! Britt Dekker belandt met golfkar in de sloot

'Het was echt doodeng'

Het zat Britt Dekker niet mee gisteren. De presentatrice crashte namelijk met een golfkar en belandde daarmee in de sloot. Op Instagram deelt ze de beelden van het incident en vertelt ze hoe het is afgelopen.

In de sloot

Britt had behoorlijk wat bad luck gisteren. De presentatrice dacht namelijk dat ze door een plas reed met een golfkar, maar het bleek een sloot te zijn. "Oh, 't is zo'n dag...", schrijft ze op Instagram Stories bij een foto van de gecrashte wagen die nog half in de sloot hangt. Ook deelt ze beelden van de 'dash cam' die op de golfkar zat. Daarop is te zien hoe ze op de sloot afrijdt en erin terechtkomt. Oh no! 

Britt Britt Britt

Beeld: Instagram @brittdekker92

Doodeng

"Oké jongens, ik moet echt even bijkomen van die crash met die golfkar", vertelt Britt in een video op haar Instagram Stories nadat ze weer is opgedroogd. "Het was eigenlijk echt doodeng", geeft ze toe. "Want het leek net een plas..." Het bleek echter geen plas te zijn – iets wat haar vriend wél kon inschatten. "Mijn vriend zei net van 'ja, weet je, dat je nou in het donker tegen een ijsberg aanvaart, als zijnde de Titanic, snap ik nog'. Maar hij zei 'dit uitgebreide IJsselmeer had iedereen van dertig kilometer aan zien komen'." Ha!

Goed afgelopen

"Ik dacht dus dat het een plasje was, maar het was uiteindelijk dus een dikke sloot. We gingen echt vol gas erop af en hij kapseisde dus", blikt Britt terug. "En ik dacht ff van ja, als je hieronder flikkert dan verdrink je gewoon straks op een weilandje op een stukje sloot. Zo snel kan 't gaan. Maar in ieder geval is gelukkig alles goed afgelopen", vertelt ze. "Die golfkar is eruit en ik was tot m'n onderbroek helemaal doorweekt, want ik pleurde uiteindelijk de sloot in."

Enne, alsof dit nog niet genoeg ellende was, ging er nog véél meer mis gisteren. "Het is mijn zondag niet. Want net ontplofte ook nog mijn melkschuimer en er is een paard ontsnap uit de paddock, dwars door de hekken heen. Dus het lijkt wel vrijdag de dertiende..."

Bron: Instagram @brittdekker92 | Beeld: NL Beeld