Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vandaag is de geluksdag van het sterrenbeeld Steenbok

Het staat in de sterren geschreven!

Is jouw sterrenbeeld Steenbok? Dan is het vandaag jouw lucky day! Vandaag, 3 april, is namelijk je geluksdag. Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Geluksdag

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Steenbok? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt. Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Steenbok: 22 december - 20 januari

Op 24 maart verdwijnt dwergplaneet Pluto voor het eerst sinds jaren je teken en dat zorgt voor een complete verandering. Er komen zaken aan het licht of je kijkt ergens totaal anders tegenaan dan voorheen. Dit kan heftig zijn. Gelukkig helpt het je ook weer verder, je weet vanaf dat moment precies wat je te doen staat. Neem je tijd om erachter te komen wat de beste volgende stap is, vertrouw daarbij in ieder geval op je eigen wijsheid, kennis en ervaring.

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek – het 12e huis) | Beeld: Selling Sunset