Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Goals! Flemming zingt samen met wereldster Dean Lewis

En dat klinkt heel goed!

Je idool ontmoeten lijkt soms onbereikbaar, maar voor Flemming werd dit gisteren werkelijkheid. De zanger mocht niemand minder dan Dean Lewis ontmoeten én de twee zongen zelfs een stukje samen.

Flemming

In Nederland kunnen we niet meer om Flemming heen. Sinds hij zijn eerste hit scoorde met het nummer Amsterdam, is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten. Inmiddels heeft de zanger nog veel meer hits op zijn naam staan, zoals Zij Wil Mij, Automatisch en Paracetamollen. Daarnaast heeft hij zijn eigen album uitgebracht, staat hij op talloze festivals en is hij bezig met een uitverkocht clubtour. Jep, we kunnen wel stellen dat Flemming inmiddels een gevestigde naam is geworden!

Vijf jaar geleden

Zelfs de grootste artiesten hebben natuurlijk ook hun eigen idolen. Voor Flemming is dat onder meer Dean Lewis, van wie hij gisteren een concert bezocht. De Australische singer-songwriter, die in Nederland ook ontzettend populair is, hoorde jaren geleden al van Flemming en zag het talent in hem. Op Instagram deelt hij namelijk een video van vijf jaar geleden, waarin hij een boodschap krijgt van Dean. "Je stem is geweldig, blijf je ding doen", zei hij destijds.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door FLEMMING (@flemming)

Duet

En nu, vijf jaar later, had Flemming eindelijk de kans om Dean in real life te ontmoeten. En dat is nog niet alles, ze hebben ook een klein duet gezonden. In de video zien we hoe hij samen met Dean de monsterhit How Do I Say Goodbye zingt. Hoe cool!

Bron: Instagram @flemming | Beeld: NL Beeld