Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hoe handig: Action verkoopt elektrisch droogrek

Zo is je kleding binnen no-time droog én warm!

Ben jij een beetje ongeduldig als het aankomt op het laten drogen van de was? Same! Het liefst stop je je natte was in de droger, maar als je die niet hebt gaat dat natuurlijk moeilijk. Dan zit er niks anders op dan het ophangen aan een wasrek. Maar oh my, wat duurt dat toch lang! Gelukkig met dít elektrische droogrek van Action niet meer.

Elektrisch droogrek

Met dit ge-wel-dige elektrische droogrek van Action is je was binnen een mum van tijd droog én lekker warm. En dat is natuurlijk wat je wil. Daarnaast scoor je 'm ook nog eens voor een betaalbare prijs. Voor maar €49,95 heb jij hem namelijk al thuis staan!

Win-win

Hoewel je misschien een droger thuis hebt staan, kan dit elektrische droogrek natuurlijk ook handig zijn voor jou. Sommige kledingstukken kunnen gewoonweg niet in de droger, waardoor je ze wel zou moeten ophangen aan een droogrek. Enne, met zo'n elektrische ben je binnen een mum van tijd klaar. Wellicht bespaar je er ook nog wat mee op je energie. Win-win dus!

Rennen

Het elektrische wasrek bevat twintig verwarmde buizen en zijn binnen een kleine vijf minuten verwarmd tot een temperatuur tussen 45 en 55 graden. Oeh! Het wasrek zelf heeft een ophangruimte van maar liefst twaalf meter, waardoor je genoeg kledingstukken kunt ophangen. Daarnaast is het droogrek ook nog eens opvouwbaar, waardoor je hem makkelijk weg kunt zetten. Dat wordt dus rennen naar de Action!

Bron: Action, Cosmopolitan | Beeld: Pixabay