Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Robin Martens eerlijk over ‘blije rimpeltjes’ en botox

'Ik krijg nogal regelmatig de opmerking dat ik een “botox hoofd” heb gekregen'

Opening van Het Amsterdamse Winterparadijs 2022

Hoewel Robin Martens nog nooit botox heeft gebruikt, en dat ook niet van plan is, krijgt ze regelmatig de opmerking dat ze een 'botox hoofd' heeft. Op Instagram deelt de actrice daarom een eerlijke post, waarin ze laat zien dat dit helemaal niet het geval is en ze haar 'blije rimpeltjes' juist omarmt.

Botox

Robin Martens ziet er altijd uit om door een ringetje te halen, waardoor sommige mensen blijkbaar verkeerde conclusies trekken. "Ik krijg nogal regelmatig de opmerking dat ik een “botox hoofd” heb gekregen 😂", schrijft de actrice op Instagram bij een tweetal prachtige foto's van zichzelf. Toch wil ze dit 'gerucht' meteen even de wereld uit helpen. "Ik gebruik geen botox. Nooit gedaan, nooit van plan!"

Blije rimpeltjes

"Bij deze mijn lieve blije rimpeltjes die zich steeds meer uitbreiden, wat ik dus niet erg vind", gaat Robin verder. Daarbij deelt ze ook een serie kiekjes waarop haar (lach)rimpels duidelijk te zien zijn. "Ik vind rimpels een symbool van het ouder mogen worden en het leven. Ik vind rimpels niet lelijk", stelt ze. "Als ik mijn gezicht ontspan dan zijn mijn rimpels ook ontspannen maar zodra ik begin te gieren of begin te praten komen ze ook gezellig tevoorschijn." Haar favoriet? "Vooral de lach rimpels of te wel de kraaienpootjes vind ik erg leuk." You go, Robin!

Compliment

Onder de eerlijke post staan allemaal lieve comments van Robin haar volgers. "Zie het als een compliment haha, die kan je dus in je zak steken 🔥" reageert iemand. "Niets mis met rimpels. Teken dat je echt leeft", schrijft een ander. Een derde reageert met: "Wees maar trots op zo'n strakke huid en zie het als een compliment als mensen denken dat je botox gebruikt." En daar zijn wij het helemaal mee eens!

Bron: Instagram @robinmartensofficial | Beeld: NL Beeld 

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20221215 - Opening van Het Amsterdamse Winterparadijs 2022 in de RAI Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Robin Martens