Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zó zorg je ervoor dat jouw haarclip altijd perfect zit

Practice makes perfect!

De haarclip: we kunnen er soms niet met, maar zeker niet zonder. Want zeg nou zelf, hoe makkelijk is het om je haar even vast te zetten in zo'n grote clip? That's right. Maarre, het kan soms knap lastig zijn om je haar perfect in zo'n clip vast te zetten. Gelukkig kun je dat met deze trick een stuk gemakkelijker maken voor jezelf.

Haarclip

Op TikTok gaat er – natuurlijk – weer een hack viraal met betrekking tot de haarclip. Surprise, surprise! En hoewel de hacks op TikTok soms wat minder effectief zijn dan gehoopt, heeft deze clip-hack wel degelijk zin. Zo laat TikTokker @amandapinkel zien hoe jij op de perfecte manier een haarclip vastzet in je haar.

Zo begint ze met de clip te openen, en haalt de clip dan vanaf de voorkant van haar hoofd naar de achterkant van haar hoofd. Zo creëer je de half up, half down stijl, óók erg leuk trouwens. Vervolgens zet ze dan de clip vast en verzamelt ze al haar haar bij elkaar. Dan draait ze dit geheel rond en 'vouwt' het omhoog. Dan opent ze de clip nog een keer en voilà! Je haarclip kan geen kant meer op.

@amandapinkel claw clip hack: perfect volume on top :) #clawclip #clawcliphairstyles #clawcliphack #perfecthairstyle #simplehairstyle #easyhairstyles #longhairstyles #hairhowto #hairtok #clawcliptutorial #thickhairtips ♬ me softly with his songgg - spedupsongshavemyentire❤️‍🩹

Oké, we moeten toegeven dat het er waarschijnlijk makkelijker uitziet dan dat het daadwerkelijk is. Maar oefening baart kunst, dus wil jij ook dat die haarclip perfect in je haar blijft zitten? Oefenen, oefenen, oefenen! Practice makes perfect.

Bron: Fem-Fem | Beeld: Pexels