Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Is dit de nieuwe lover van Jutta Leerdam?

De twee zijn afgelopen week samen gespot.

We kennen Jutta Leerdam natuurlijk allemaal van haar kunsten op de schaatsbaan. Naast deze geweldige carrière is de blondine ook nog eens superknap – en dat is niet alleen het Nederlandse volk opgevallen. Zo is de schaatser recentelijk gespot met niemand minder dan de Amerikaanse influencer en boxer Jake Paul.

Elkaar volgen

Sinds Jutta en Jake elkaar een paar maanden geleden begonnen te volgen op Instagram, begon de geruchtenmolen al overuren te draaien. Want dat de twee elkaar ineens volgden was zeer opvallend, aangezien de boxer maar 272 mensen volgt op het platform. Niet gek dus dat het volgers meteen opviel dat de Nederlandse beauty daar ook tussen stond.

Samen gespot

En waar het een paar maanden geleden alleen nog volop speculaties waren over de twee, is daar heel recent verandering in gekomen. Jutta is namelijk op vakantie naar Miami, en rara wie is daar 'heel toevallig' ook? Jep, Jake Paul natuurlijk.

TikTok en Instagram ontplofte afgelopen maandag dan ook helemaal toen de twee samen werden gespot nadat ze samen met nog wat anderen een club verlieten. En hoewel het nog steeds een groot vraagteken is óf de twee daten, leken ze het wel heel leuk te hebben met elkaar. Cute!

@pichichipixx Replying to @sssssweet7 📸 Jutta Leerdam and Jake Paul are spotted in Miami Beach, FL. #miami #famosos #celebrity #streetstyle #pichichipixx #miamistreetstyle ♬ sonido original - Francisco

Romance

Natuurlijk zaten ook de juicekanalen bovenop de mogelijke nieuwe romance, en spotten Jutta dan ook in een prachtige groene jurk. En omdat Jake Paul ook van de partij was, was de straat overladen met paparazzi. Eén video daarvan ging viral op TikTok, en niet eens zozeer om Jake himself. "I don't care about Jake Paul, what about the girl in the green dress?", reageerde iemand onder de video.

Alle proud dutchies waren er natuurlijk binnen no-time bij, en reageerden massaal dat dit om de Nederlandse schaatsster ging. Niet heel veel later stonden er verschillende Instagram-stories vol met een video waarbij de twee hun handen over elkaars been hadden gelegd. Toch hebben zowel Jutta als Jake nog niks laten horen over deze vermeende romance. Het blijft – voor nu – dus nog een groot vraagteken.

Bron: Cosmopolitan, Girl Scene | Beeld: NL Beeld, TikTok