Wedding bells! Gordon en grote liefde Gavin zijn verloofd

‘Ik kan niet stoppen met huilen van geluk'

Prachtig nieuws voor Gordon en zijn vriend Gavin! Op Instagram deelt het gelukkige stel dat ze zich op de Malediven hebben verloofd.

Huwelijk

Gordon en Gavin – met wie de zanger sinds begin dit jaar samen is – zijn momenteel samen aan het genieten op de Malediven. Het lijkt erop dat de twee hier nu dubbel gaan genieten, want op Instagram deelt Gordon het heuglijke nieuws dat Gavin hem ten huwelijk heeft gevraagd. Iets wat de zanger niet aan zag komen.

“Gisteren tegen al mijn verwachtingen in ging mijn vriend op z’n knieën om mij ten huwelijk te vragen en kon ik niets anders zeggen dan JA’, schrijft Gordon bij een video op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Vervolgens schrijft Gordon waarom hij zo gek is op zijn kersverse verloofde. “In alles raakt hij bij mij de juiste snaar en geeft hij mij de liefde waar ik zo naar heb verlangd”, deelt hij. “Ik kan niet uitleggen hoe ik me voel en kan ook niet stoppen met huilen van geluk en blijdschap.”

Felicitaties

Dat Gordon zich heeft verloofd, is ook zijn followers niet ontgaan. Zo regent het felicitaties in de comments. Ook BN’ers Tabitha, Wendy van Dijk, Jan Versteegh, Fawry not Sawry, Anna Nooshin, Tamara Elbaz en Bridget Maasland laten een lieve reactie achter. Ahw!

Ook voordat Gordon zich verloofde kreeg hij regelmatig te horen dat zijn volgers hem de liefde enorm gunnen. Iets waar de presentator en zijn kersverse verloofd enorm dankbaar voor zijn. “Ik vind het ook zo hartverwarmend dat jullie mij de afgelopen weken massaal hebben laten weten hoeveel ik dit verdien en dat jullie mij dit gunnen. Ik kan niet uitleggen wat dit betekent voor mij en mijn vriend.”

Achternaam

Het management van Gordon bevestigt aan ANP dat de lovebirds in het najaar van 2023 in het huwelijksbootje zullen stappen. Het stel is nog aan het kijken wat de trouwdatum precies wordt.

Ook laat Gordon weten dat hij de achternaam van zijn verloofde zal aannemen. “Eindelijk verlost van die achternaam🤣 Mr. Gordon Rozario klinkt zoveel beter, haha!” Van harte gefeliciteerd met jullie verloving, Gordon en Gavin!

Bron: RTL Boulevard, Telegraaf | Beeld: NL Beeld/ BrunoPress

Laatste nieuws