Ahw: Gordon is weer gelukkig in de liefde

'My love! Finally!!'

Cupido strikes again! Gordon is namelijk weer he-le-maal gelukkig in de liefde. Op Instagram deelt de zanger een aantal verliefde kiekjes met zijn nieuwe lover. Enne, he looks happier than ever!

Nieuwe liefde

Op zijn Instagram-stories deelt Gordon niet één, maar twee foto’s samen met zijn liefde. En dat de zanger blij is om eindelijk zijn grote liefde te hebben gevonden, steekt hij niet onder stoelen of banken. “Mijn liefde! Eindelijk!!🥰”, zet hij bij een foto.

Gordon

Gordon

Raadsel

Wie de nieuwe lover van Gordon is en hoe ze elkaar hebben ontmoet, blijft nog even een raadsel. Toch is deze liefdes-onthulling niet een grote openbaring voor velen. Al eerder deelde de zanger namelijk een video waar hij deze zelfde man een kus geeft tijdens het afscheidsconcert van Elton John in Australië.

Ex-vriend

Het is alweer zo’n twee jaar geleden dat we Gordon voor het laatst gelukkig in de liefde zagen met ex-vriend Jeffrey. De twee waren zelfs zo zeker van hun zaak dat ze in 2021 besloten om samen naar Dubai te verhuizen. Toch bleek dit geen perfect match te zijn en zetten de twee niet zolang na de relatie-reveal toch een punt achter hun relatie. “Helaas is ons sprookje ten einde gekomen en hebben Jeffrey en ik besloten toch ieder onze eigen weg te volgen”, liet Gordon toentertijd weten.

Maar na die tegenslag heeft de zanger nu wel finally zijn soulmate gevonden. Wij wensen de twee daarom ook heel veel liefde en geluk toe!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram, NL Beeld

Laatste nieuws