Wauw! Emma Heesters straalt na relatiebreuk

De blondine ziet er prachtig uit.

Begin deze maand – op Internationale Vrouwendag om precies te zijn – liet zangeres Emma Heesters aan de buitenwereld weten dat haar relatie met Wesley Hoedt tot een einde is gekomen. En hoewel ze toen bij haar Insta-post schreef ‘een gebroken hart’ te hebben, lijkt de blondine nu te genieten van wat me-time in Dubai.

Breuk

De zangeres van hits als Pa Olvidarte, Loop niet weg en Waar ga je heen begon het verdrietige bericht met een mention van Internationale Vrouwendag. “Cheers op alle sterke mannen en vrouwen”, schrijft ze. Om vervolgens verder te gaan: “Nu dat gezegd is, wil ik jullie ook graag laten weten dat Wesley en ik geen relatie meer hebben. Mijn hart is ontzettend gebroken.”

Ze benadrukte dat ze nooit spijt zal hebben van alle mooie momenten en ervaringen die het stel samen heeft gehad en sloot het bericht af met een positieve noot: “Na regen komt zonneschijn ☀️❤️”

One night in Dubai

En dat ze die zonneschijn zelf heeft opgezocht, daar geven we haar natuurlijk hartstikke gelijk in. De knappe blondine geniet namelijk volop in Dubai, of nouja… zo lijkt het in ieder geval.

@emmaheestersOne night in dubai 🖤♬ One Night in Dubai (feat. Helena) – Arash

Afgelopen week deelde de beauty namelijk bovenstaande video met de caption: “One night in Dubai.” Wat hier opvallend aan is, is dat de beauty op precies die plek, in precies dezelfde jurk, nog haar verjaardag vierde met haar ex-vriend afgelopen januari.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: TikTok, NL Beeld

Laatste nieuws