Met deze dagelijkse gewoonte verbeter jij je relatie binnen no-time

Let's give it a try!

We weten allemaal dat een relatie niet altijd over rozen gaat. Which makes perfect sense. Maar voel jij dat je in een sleur zit wat betreft je relatie? Dan betekent dat vaak dat er een bepaalde afstand tussen jou en je partner ontstaat. Let’s stop that! Aan de hand van deze dagelijkse gewoonte kan je daar gemakkelijk verandering in brengen.

Communicatie is key

Zit jij al jaren in een relatie met je partner? Dan is het volkomen logisch dat jullie beiden door verschillende levensfases heengaan. Daardoor kan het soms zijn dat jullie niet op een lijn liggen, en dat is oké! Jullie zijn nou eenmaal niet dezelfde persoon.

Merk jij dat jullie af en toe van mening verschillen, dan is het belangrijk om te blijven communiceren met elkaar. Zoek samen die emotionele connectie op en praat over jullie gevoelens. Vind je het moeilijk om je gevoelens te bespreken? Dan is pillow talk wellicht de gouden oplossing voor jullie.

Pillow talk

Pillow talk is zeker weten iets intiems, maar niet op de manier die je zou denken. Het gaat er hierbij namelijk om dat je samen met je partner de emotionele connectie gaat opzoeken. Pillow talk betekent letterlijk ‘kussenpraat’, en laat je dat nou precies moeten doen hierbij.

Het is heel simpel uitgelegd: je ligt in bed, neemt eventjes de tijd voor elkaar en bespreekt wat je die dag allemaal hebt gedaan. Ondertussen is er natuurlijk ook ruimte voor grapjes en bouwen jullie zo aan jullie emotionele connectie. En omdat je dit moment niet met iedereen deelt, maakt dit intieme gesprekje het alleen nog maar meer specialer. Ga jij het uitproberen met je partner?

Bron: Fem-Fem | Beeld: Emily in Paris

Laatste nieuws