Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nieuw seizoen Verraders gaat van start en jij kunt meedoen!

Kom erachter of jij een perfecte getrouwe bent of juist een sluwe verrader!

Het nieuwe seizoen van De Verraders is nog maar net begonnen, maar we zitten nu al op het puntje van onze stoel! Want zeg nou zelf: het is heerlijk om toe te kijken hoe de deelnemers liegen en bedriegen, bondjes moeten maken en natuurlijk elkaar verraden. We're here for it! Enne, heb jij altijd al eens mee willen maken hoe het is om zelf mee te doen aan het programma? Dat kan! RTL is namelijk bezig met een seizoen voor alleen maar onbekende Nederlanders. Oeh!

De Verraders

In De Verraders spelen BN’ers onder leiding van Tijl Beckand een spannend spel vol listen en bedrog, met als doel om een zilverschat te winnen. Maar, er zit een addertje onder het gras. In het spel zitten namelijk een aantal ‘verraders’, die als doel hebben het spel te saboteren. Bovendien zullen de verraders iedere nacht één deelnemer ‘vermoorden’. In de tussentijd is het aan de ‘getrouwen’ de taak om uit te zoeken wie de verraders zijn, en ze er tijdens de ronde tafel uit te stemmen. Aan het einde mogen de overgebleven kandidaten de buit onderling verdelen óf ze verraden nogmaals hun medekandidaten en houden alles zelf. Spannend!

Opgeven

Maar nu komt daar dus eindelijk verandering in en kunnen onbekende Nederlanders zich ook opgeven voor De Verraders. Wil jij erachter komen of jij een perfecte getrouwe bent of wil je juist proeven van het leven als verrader? Dan zijn de makers van het programma zeker weten op zoek naar jou!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Dit ideetje is dit keer echter niet van RTL zelf gekomen. Onder het mom van 'beter goed gejat, dan slecht verzonnen' hebben ze voor een nieuw seizoen stiekem een beetje afgekeken bij de Britten. Daar kunnen namelijk uitsluitend onbekende mensen aan meedoen. Wil jij dus jouw 'Verraders' droom waarmaken? Doe dat dan via deze link. Opgeven kan uiterlijk tot 1 mei, dus wees er op tijd bij!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: De Verraders