Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

5 leuke manieren om je potentiële lover te ontmoeten

Klaar met swipen? Probeer dit eens!

Ben jij helemaal klaar met swipen op datingapps, maar wil je wél graag iemand leren kennen? We got you. Gelukkig kun je op verschillende manieren je potentiële lover ontmoeten. Wij zetten vijf leuke opties op een rijtje.

1. Blind date

Hou je van verrassingen en avontuur? Dan is een blind date the way to go. Je kunt het laten organiseren door vrienden of naar een speciaal evenement gaan dat blind dates organiseert. Je skipt het swipen en kunt meteen beginnen met kletsen en iemand écht leren kennen. Zo weet je ook meteen of er een spark is of niet, en anders heb je sowieso een leuke avond!

2. Cursus

Staat er al heel lang op je bucketlist om een nieuwe skill te leren? Of het nu koken, dansen of schilderen is, er is vast wel een leuke cursus of workshop bij jou in de buurt voor te vinden. Dit is niet alleen leuk omdat je zelf iets nieuws leert, het is ook de perfecte plek om nieuwe mensen te leren kennen met dezelfde interesses. Wellicht zit er een hottie tussen, die jij dan natuurlijk uitkiest als danspartner of kookbuddy.

3. Hondenpark

Ben je dol op honden? Ga dan eens wat vaker langs een hondenpark. Dit is the place to be om andere hondenbaasjes te leren kennen. Wellicht staat er een aantrekkelijke vrijgezel tussen, met wie je meteen een praatje kunt maken over jullie viervoeters. Als er een klik is, kunnen jullie de volgende keer gezellig samen op hondendate.

4. Koffietentje

Als er ergens veel mensen komen, is het wel in koffietentjes. Werk jij vaak vanuit huis? Ga dan eens in een koffietentje werken. Het is sowieso leuk om eens in een andere omgeving te zitten, en je komt ook nog eens veel verschillende mensen tegen. Wellicht zit die ene knappe man of vrouw wel aan het tafeltje naast jou! Probeer dan tijdens de koffie een gesprek aan te knopen, om erachter te komen of er wederzijdse interesse is. Who knows! 

5. Datingapp

We know, datingsapps wilden we eigenlijk skippen. Als single heb je waarschijnlijk al eindeloos geswipet op datingapps en ben je er helemaal klaar mee om steeds oppervlakkige gesprekken te voeren. Toch willen we deze optie niet skippen in het lijstje met opties om je potentiële lover te vinden. Er zijn namelijk oneindig veel apps, en er is vast wel een die je nog niet geprobeerd hebt en misschien wel bij je past. Zo zijn er specifieke apps die je meteen op date sturen – geen eindeloos chatten meer! – of datingapps voor veganisten. It's worth the try! 

Bron: Ze.nl | Beeld: Emily in Paris (Netflix)