De beste bh-tips voor een volle boezem

Wees lief voor je boobies!

Ben jij gezegend met een prominent paar boobies? Grote kans dat, hoewel je vriendinnen best zouden willen ruilen, jij niet altijd goed weet wat je met je volle boezem moet. No worries, want wij hebben de beste bh-tips voor je op een rijtje gezet.

1. Koop de juiste bh-maat

Dit lijkt misschien voor de hand liggend, maar het kan niet vaak genoeg gezegd worden. De juiste bh-maat dragen is zo belangrijk, en toch heeft tachtig procent van de vrouwen bh’s in de verkeerde maat in de kast liggen. Ons advies: ga eens langs een lingeriezaak en laat je borsten opmeten. Misschien kocht je altijd wel maat 80D, en blijkt nu dat 75E veel beter past. Het is for your own good – oké, en dat van je boobies – om dit te checken!

2. Draag je bh niet langer dan twee dagen achter elkaar

Hoewel het – met een schuin oog kijkend naar die never ending story van de overvolle wasmand – soms verleidelijk kan zijn om je bh nog maar een dagje opnieuw te dragen, kun je dat toch beter niet doen. Wanneer je je bh draagt, rekt deze namelijk wat uit. Hierdoor verliest-ie ondersteuning, en kun je dus beter een nieuw exemplaar uit de kast pakken.

3. Draag een stevige sport-bh

Als je gezegend bent met een stevig stel borsten, dan weet je als geen ander hoe deze je kunnen belemmeren bij het sporten. Zeker bij sporten waarbij je moet rennen of springen kunnen grote borsten aardig in de weg zitten. Het is dus een absolute must om te investeren in een stevige sport-bh. Het kost misschien wat meer, maar dan heb je ook wat. Zeker weten dat je genoeg support hebt? Spring eens een paar keer hysterisch op en neer in het pashokje. Zo weet je of je boezem tijdens het sporten goed blijft zitten.

4. Pas een nieuwe bh altijd aan op het buitenste haakje

Wanneer je op jacht gaat naar een nieuwe bh, is het belangrijk om potentiële aankopen altijd op het buitenste haakje aan te passen. Naarmate je een bh vaker draagt, rekt deze namelijk uit. De overige twee haakjes zijn ervoor om de bh strakker aan te kunnen trekken wanneer hij is uitgerekt.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: iStock

Laatste nieuws