Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG! Gaat Michella Kox een nummer uitbrengen?

Dit hadden we niet zien aankomen!

Echte Meisjes in de Jungle 2023

Dat Michella Kox niet op haar mondje is gevallen, is nothing new. Maar dat ze haar stem – die door merg een been gaat – nu gaat gebruiken voor een eigen nummer, hadden wij nooit zien aankomen. Toch laat de realityster op Instagram weten de muziekwereld in te gaan.

Echte Meisjes

To be honest, een introductie heeft Michella natuurlijk niet meer nodig. Het maakt niet uit wat deze realityster doet of zegt, heel Nederland kijkt met grote ogen toe. In Echte Meisjes in de Jungle maakte Michella nogal een indruk, door onder meer haar spraakmakende uitspraken. Het leven in de jungle viel de realityster nogal zwaar, waardoor ze de andere dames vroeg om haar naar huis te stemmen.

Legendarische woorden

Helaas voor Michella liep dat toch wat anders dan gehoopt – want in plaats van naar huis te gaan, werd ze in het andere team geplaatst. Tot de grote frustratie van Janice Blok, maakte Michella haar intrede in het team door de legendarische woorden “Hallo dames, ik ben net een kakkerlak, ik kom altijd terug" te gebruiken. En zo geschiede, want die uitspraak heeft de inspiratie gevormd voor – jawel, Michella's eigen track.

Nummer én videoclip

In haar Instagram Stories deelt de realityster het nieuws met ons, en op TikTok kunnen we vast genieten van een voorproefje. En alsof dit nieuws nog niet shockend genoeg is, deelt bestie Louisa Janssen een oproep voor twee dragqueens die het leuk vinden om mee te doen in een videoclip.

@michellakox1 #foryoupage #foryou #voorjou #echtemeisjesindejungle #fyp ♬ origineel geluid - michellakox1
Beeld: Instagram @louisa.janssen

Wait, what? Blijkbaar kunnen we dus ook nog een hysterische videoclip van Michella verwachten. Wanneer de clip en het nummer uitkomen is nog niet bekend, maar één ding is zeker: we can't wait!

Bron: Girlscene | Beeld: NL Beeld, Instagram @louisa.janssen

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20230106 - 'Echte Meisjes In De Jungle' viewing party! Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Michella Kox