Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Robbert Rodenburg onthult eerste gast nieuw seizoen Open Kaart

'Guest reveal'

Nederlandse premiere BROS

Twee jaar geleden begon Robbert Rodenburg met Open Kaart op YouTube. Inmiddels heeft de presentator meerdere seizoenen gemaakt, talloze gasten gesproken en is Open Kaart uitgegroeid tot een succesvolle serie. Enne, het goede nieuws is dat er nog een seizoen komt! Op TikTok onthult Robbert alvast de eerste gast.

Guest reveal

We kunnen ons opmaken voor een gloednieuw seizoen van Open Kaart. Wanneer we het seizoen kunnen verwachten maakt Robbert nog niet bekend, maar hij verklapt wel dat de opnames zijn begonnen. En dat is niet het enige, op TikTok verklapt hij ook alvast één van de gasten. "Guest reveal… 👀👀", schrijft hij bij een TikTok samen met niemand minder dan schaatsster Jutta Leerdam. "Opnames van het nieuwe seizoen van ‘Open Kaart’ zijn begonnen! 🔥🔥🔥" We can't wait! 

https://www.tiktok.com/@robbertrodenburg/video/7208936983119482118

Open Kaart

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar mocht je de serie nog niet kennen, hierbij een kleine recap. In Open Kaart ontvangt Robbert Rodenburg gasten met wie hij openhartige gesprekken voert. Om en om beantwoorden ze vragen over diepgaande, actuele en gevoelige onderwerpen, waardoor gasten vaak heel open hun verhaal delen. In de afgelopen twee jaar heeft Robbert al vele grote namen tegenover zich gehad, waaronder Eloise van Oranje, André van Duin, Hugo de Jonge, Romee Strijd, Sylvie Meis and many more.

Jaimie Vaes

In de meest recente aflevering van Open Kaart was Jaimie Vaes te gast, die een openhartig interview gaf over haar persoonlijke situatie en huiselijk geweld. “Als ik terugdenk aan alle keren dat het fout is gegaan dan is dit misschien wel het minst heftige geweest”, vertelde ze over het bekende auto-incident. Jamie vertelde dat ze de beelden bewust heeft gelekt om uit de heftige situatie te ontsnappen. “We hebben het over jarenlange stressmomenten en verdriet”, maakte ze duidelijk. Ook vrienden en familie waren op de hoogte van Jamies situatie, maar “als er werd ingegrepen door derden dan werd dat niet geaccepteerd”, vertelde ze. Heftig!

Bron: TikTok @robbertrodenburg | Beeld: NL Beeld